Bilvergroting Turkije

Wij bieden patiënten een eersteklas service-ervaring en behandeling door gekwalificeerde artsen en internationaal erkende ziekenhuizen in
Istanbul, Turkije.

Verbeter uw figuur met de Braziliaanse Butt Lift

Bent u niet helemaal tevreden met de uw billen? Zijn uw billen te klein, vindt u de vorm niet mooi, of hebt u last van een slappe huid? En wilt u er iets aan doen? Een Brazilian Butt Lift is niet alleen voor beroemdheden. Het is ook voor u!

Een billift of bilvergroting is niet een chirurgische ingreep voor vrouwen die de vorm van hun billen willen verfraaien. Dat kan door middel van een traditionele billift-operatie. Maar het kan ook met de inmiddels zeer populaire Brazilian Butt Lift. Beiden zorgen ervoor dat uw billen weer stevig en rond worden. En sexy.

Zoals met de meeste cosmetische behandelingen kan de billift-operatie als zelfstandige operatie worden uitgevoerd, maar kan het ook een onderdeel vormen van een uitgebreider plan om de vormen van uw lichaam mooier te maken. Bijvoorbeeld in combinatie met een buikwandcorrectie en een borstvergroting.

GRATIS CONSULTATIE

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

NL Flag +31

Door het formulier te verzenden, gaat u akkoord met ons privacybeleid.

Brazilian Butt Lift in Turkije

Een Braziliaanse billift in Istanbul: de plaats waar het westen en het oosten elkaar pas echt ontmoeten! Het vakmanschap van Turkse artsen is beroemd. Turkse chirurgen treft u overal ter wereld aan in de betere, geaccrediteerde ziekenhuizen. Maar door lagere arbeidskosten is hier in Turkije een chirurgische behandeling veel minder duur en daardoor voor een grotere groep mensen betaalbaar en dus bereikbaar.

MCAN Health

MCAN Health is een professionele organisatie die zich volledig toelegt op het welzijn van haar klanten. Wij werken alleen samen met topziekenhuizen en chirurgen met een onbetwist track record. Wij willen dat u zich comfortabel en prettig voelt tijdens uw verblijf. U bent niet onze patiënt, maar onze klant. Wij zullen u de zorg geven die u van ons mag verlangen.

MCAN Health biedt u:

  • internationaal vermaarde chirurgen die uitgaande van uw wensen samen met u een behandelplan voor u zullen opstellen
  • een behandeling in een top privékliniek
  • een verblijf in een heerlijk sterren-hotel op een toplocatie
  • een persoonlijke service die u nergens anders zal vinden