Percutane Haartransplantatie Turkije

Wij bieden patiënten een eersteklas service-ervaring en behandeling door gekwalificeerde artsen en internationaal erkende ziekenhuizen in
Istanbul, Turkije.

Haartransplantatie kent 3 fasen: extractie, kanaalopening en implantatie. Percutane Haartransplantatie is een andere methode die gebruikt wordt voor kanaalopening op die plekken in de hoofdhuid waar niet langer haar aanwezig is door haaruitval of een terugtrekkende haarlijn. Met de percutane techniek worden de haarkanalen geopend met speciale saffieren superfijne naalden zodat een zeer kleine, rondvormige opening ontstaat. Op deze wijze ontstaat er achteraf geen litteken weefsel. Het ronde gaatje heeft namelijk dezelfde omvang als de haarfollikel.

Bij de Percutane techniek wordt de extractie volgens de FUE methode gedaan. Haarfollikels worden één voor één uit het donorgebied weggehaald. Daarna worden de haarzakjes weer één voor één in de ronde openingen geplaatst met behulp van een superfijne saffieren naalden.

Voordelen van de Percutane Techniek

Omdat de haarkanalen (openingen) op de kale plekken op het hoofd dezelfde diameter hebben als de te plaatsen haarfollikels en ook onder de juiste hoek worden ingezet, geeft de percutane techniek een zeer natuurlijk resultaat.

Het haarzakje wordt met deze techniek helemaal vastgezet in het kleine ronde gaatje, waardoor er maar een minimaal risico is op loslaten.

Een ander voordeel is de korte herstel tijd. In slechts 3 tot 4 dagen zijn er al geen korstjes meer aanwezig op de plek van de hoofdhuid waar de haartjes zijn geplaatst. 

GRATIS CONSULTATIE

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

NL Flag +31

Door het formulier te verzenden, gaat u akkoord met ons privacybeleid.

Percutane Haartransplantatie met MCAN Health, Turkije

Het gespecialiseerde medische team van MCAN Health ondersteunt de patiënt bij het maken van de meest juiste behandelmethode. Elke situatie is weer anders en ook elke patiënt is anders. De beste behandel techniek wordt bepaald door onze artsen, rekening houdend met de verwachtingen van de patiënt, de bijzonderheden van de plekken zonder haar op de hoofdhuid en andere medische overwegingen. Neem hier contact met ons op voor meer informatie en een gratis consult.