Tandheelkundige Implantaten in Turkije

Wij bieden patiënten een eersteklas service-ervaring en behandeling door gekwalificeerde artsen en internationaal erkende ziekenhuizen in
Istanbul, Turkije.

Aarzelt u te lachen omdat u tanden mist. De tandheelkundige implantaten van MCAN in Turkije geven u uw zekerheid en lach terug.

Tandheelkundige implantaten vervangen aangetaste of verloren tanden en kiezen en bieden een lange termijn oplossing als aan de hygiënische voorwaarden wordt voldaan.

Tandheelkundige implantaten in Turkije

Het aanbrengen van implantaten is één van de meest verkozen tandheelkundige technieken in de hele wereld. In Europa en de Verenigde staten is deze behandeling heel kostbaar. Bovendien dekt de zorgvezekering vaak maar een zeer klein gedeelte van de kosten. Veel mensen kunnen daarom een dergelijke behandeling niet betalen en moeten jaren wachten of sparen voordat zij behandeld kunnen worden. En in die tijd verslechterd het gebit alleen maar verder. In Turkije zijn de implantaten van de hoogste kwaliteit en brengen de veel lagere kosten een behandeling waarbij tandheelkundige implantaten worden aangebracht binnen ieders bereik.

Waarom MCAN Health de beste is voor tandimplantaten in Turkije

MCAN HEALTH is zeer in trek bij mensen die voor een tand implantaatbehandeling in het buitenland kiezen. MCAN Health werkt met een team van zeer kundige tandartsen en biedt u dr beste prijs. Daarbij staat voor ons de klant absoluut centraal. Wij doen er alles voor om u een zo prettig mogelijk verblijf te geven in Turkije en zijn pas tevreden als udat ook bent.

GRATIS CONSULTATIE

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

NL Flag +31

Door het formulier te verzenden, gaat u akkoord met ons privacybeleid.

MCAN Health biedt u:

 • geavanceerde technologie voor tandimplantaten
 • tandimplantaties bij moderne klinieken
 • natuurlijk uitziende implantaten
 • tegen de beste prijzen
 • een brede lach op uw gezicht na het plaatsen van de implantaten

Wat u Moet Weten over Tandheelkundige Implantaten

Wat zijn Tandheelkundige Implantaten?

Een tandheelkundig implantaat vervangt een tandwortel of wortels en wordt in de kaak aangebracht om als basis te dienen voor een tand of tanden die niet van echt zijn te onderscheiden. Tandimplantaten zijn gewoonlijk van titanium gemaakt. Zij beschermen de vervangende tand, verhogen de mogelijkheid om te kauwen en bewaren de sterkte en balans van de kaak. Ook voorkomen zij een mogelijke aantasting van het spraakvermogen als gevolg van ontbrekende tanden en helpen om het gezicht dat door het verlies van tanden was veranderd, zijn natuurlijke vorm terug te geven.

Wat is de Procedure van het Plaatsen van de Implantaten

Hoe lang duurt  het: De procedure bestaat uit twee fases. De eerste fase is bestemd voor het chirurgisch gedeelte en de tweede fase betreft de restauratie. De eerste fase duurt ongeveer 2-3 uur en de tweede fase duurt 3-4 uur.

Interne of externe patiënt: extern

Anesthesie: Plaatselijke verdoving of plaatselijke verdoving met slaapmiddel

MCAN Health tandheelkundigen gebruiken de meest recente technologie voor het plaatsen van implantaten. De tandheelkundige zal een röntgenfoto van uw gebit maken om te zien of uw kaak geschikt is voor implantaten. Als uw kaak niet sterk genoeg is dan kan eerst bot worden geïmplanteerd.

Implanteren: De tandheelkundige zal eerst een snee in uw tandvlees maken om het bot bloot te leggen en dan gaten in het bot boren. Het implantaat zal dan in deze gaten worden aangebracht. Nadat het implantaat is aangebracht, begint de integratie periode: het kaakbeen gaat groeien en sluit zich om het implantaat. Dit proces kan tot vier maanden duren.

Restauratie: Bij de tweede afspraak zal de tandheelkundige een röntgenfoto van uw kaak maken om te onderzoeken of de implantaten voldoende met uw kaak zijn vergroeid om de vervangende tand of kies te dragen. Tenslotte zal uw MCAN Health tandheelkundige de kroon of kronen vastmaken aan het implantaat.

Instructies vóór de Operatie

De juiste instructies voor het voorbereiden op de operatie worden in detail aan de patiënt gegeven. Van de patiënten wordt verwacht:

 • dat zij extra zorg besteden aan orale hygiëne voorafgaande aan de implantatie procedure
 • 12 uur van te voren geen alcohol te gebruiken
 • geen medicijnen te gebruiken die een bloed verdunnende werking hebben, zoal aspirine
 • gedurende 2 weken voor de operatie niet te roken
 • dat zij de MCAN Health tandheelkundige op de hoogte brengen van hun medische geschiedenis

Instructies voor na de Operatie

De MCAN Health tandheelkundige zal met u de instructies voor na de operatie doornemen. Het is belangrijk om de orale hygiëne op een goed niveau te houden voor de beste resultaten met de implantaten. Omdat het mogelijk is dat u pijn voelt na het aanbrengen van de implantaten kan de MCAN Heath tandheelkundige u bepaalde medicijnen voorschrijven. Het is mogelijk dat u het advies krijgt om koude kompressen te gebruiken om eventuele zwellingen te verkleinen. Men kan u vragen koud voedsel of drank en alcohol te vermijden. Het is aan te raden om de eerste dagen na de operatie vloeibaar of gemakkelijk te kauwen voedsel te gebruiken. U kunt het geneesproces versnellen door uw mond vijf keer per dag met zout water te spoelen.

De Resultaten van Tandheelkundige Implantaten

U kunt de resultaten vinden of ons voor/na galerij: Resultaten van tand implantaten hier

Laat uw tand implantaten plaatsen door MCAN Health in Turkije

 • voor een betere uitstraling van uw tanden
 • om u niet meer voor uw tanden te schamen
 • om vrijuit te kunnen lachen
 • om beter te kunnen kauwen
 • voor een betere uitstraling van uw gezicht,

Frequently Asked Questions

Ja. MCAN Health biedt u permanente implantaten. De mondhygiëne speelt een belangrijke rol bij de duurzaamheid van uw implantaten. De duurzaamheid van de implantaten wordt groter naarmate u beter zorgt voor uw mondhygiëne.

Tandimplantaat operaties zijn eenvoudige en veilige zonder opname. U kunt direct na de operatie  weer aan het werk.

Ja. Tandimplantaties worden om medische en  esthetische redenen verricht. Onze begaafde tandheelkundigen zullen aan uw cosmetische behoeften voldoen en het aanzien van uw tanden verbeteren.

Het aanbrengen van implantaten door MCAN Health in Turkije is betaalbaar en goedkoop. De kosten van de implantaten verschillen per patiënt omdat de behoeften en de verwachtingen per patiënt verschillen.

Het aanbrengen van de implantaten wordt in twee keer gedaan. De eerste keer  is voor bespreking en voorbereiding en de tweede keer is voor het aanbrengen van de implantaten. Beide afpraken duren 2-3 uur.

Ja.  Tandimplantaten worden gebruikt om het kauwvermogen te verbeteren. Na het aanbrengen van de implantaten kunt u alle soorten voedsel onbeperkt en zonder aarzeling genieten.

Ja. Uw nieuwe tand of tanden zullen worden geplaatst met aandacht voor de door u gekozen kleur en vorm. Wanner u niet tevreden bent over de kleur en vorm van uw eigen tanden dan zullen die worden aangepast.