ErrorException Message: WP_Translation_Controller::load_file(): Argument #2 ($textdomain) must be of type string, null given, called in /home/mcannl/public_html/wp-includes/l10n.php on line 838
https://www.mcanhealth.nl/wp-content/plugins/dmca-badge/libraries/sidecar/classes/ Over Ons - Info - MCAN Health

OVER MCAN HEALTH

MCAN Health is een medische reisorganisatie, gevestigd in Istanbul – Turkije met een wereldwijde aanwezigheid in het Verenigd Koninkrijk en Spanje.

Sinds 2015 verzorgt MCAN Health haartransplantaties, plastische chirurgie, afslankoperaties, tandheelkundige behandelingen, in-vitrofertilisatie (IVF) en oogchirurgie in Istanbul met zorgvuldig geselecteerde en regelmatig geëvalueerde chirurgen in internationaal erkende ziekenhuizen. MCAN Health heeft patiënten met diverse etnische achtergronden die vanuit verschillende uithoeken van de wereld naar Turkije reizen om hun gewenste behandelingen te ondergaan.

Missie van Mcan Health; het bieden van een uitstekende, uitzonderlijke en betaalbare medische ervaring. Het motto ‘’ beauty for everyone “(schoonheid voor iedereen) vormt de kern van de groei van MCAN Health.

MCAN Health zet zich sterk in om te werken voor het beste belang van de patiënten. Van het zorgvuldig kiezen en regelmatig evalueren van de prestaties van de chirurgen tot het verlenen van zorg aan patiënten, en het luisteren naar hun feedback. MCAN Health stelt het welzijn en de tevredenheid van de patiënt altijd boven alles. 

De prestaties van MCAN Health weerspiegelen de succesvolle resultaten van de patiëntgerichte benadering van MCAN Health, evenals de leidende positie van MCAN Health op het gebied van het coördineren van de medische reis.

Mijlpalen van MCAN Health

Los hitos de MCAN Health

MCAN Health is er trots op een pionier in de industrie te zijn; als enige medische reisorganisatie die een interne verpleegkundige dienst aanbiedt aan haar patiënten, met kantoren in Londen en Madrid, die op Artificial intelligence (kunstmatige intelligentie) gebaseerde virtuele consultatie aanbiedt die de privacy, gegevensbescherming en efficiëntie voor haar patiënten garandeert.

MCAN Health is ook voorbeeldig dankzij haar inzet voor sociale doelen zoals de bescherming van het milieu en iets terugdoen voor de gemeenschap. MCAN Health laat geen ecologische voetafdruk achter door elektrische auto’s te gebruiken voor de transfers van patiënten van de luchthaven naar het hotel en het ziekenhuis. En sinds 2018 ondersteunt MCAN Health medische studenten financieel die anders geen stage in het buitenland zouden kunnen lopen. Elke MCAN Health-patiënt draagt bij aan deze doelen en maakt samen de wereld een betere plek om te leven.