Hoe werkt het?

Hoe werkt het met MCAN Health?

Laten we eens kijken welke stappen u moet volgen voor een “verjongde en nieuwe ik”

1. Bekijk de informatie op onze website over uw behandeling

U kunt informatie krijgen over de behandelingen, chirurg, reisschema, hersteltijd, voordelen en risico’s, testimonials en veelgestelde vragen over uw behandeling (haartransplantatie, plastische chirurgie, bariatrische chirurgie, tandheelkundige behandelingen, IVF en ooglaserbehandeling).

2. Start uw virtuele consult of neem contact met ons op en ontvang gratis uw behandelplan

U kunt uw virtuele consult starten om uw medische beschikbaarheid voor de behandeling die u wenst te controleren, foto’s te uploaden, behandelplan en de kosten van uw behandelpakket te ontvangen,  behandeling te boeken en uw aanbetaling binnen enkele minuten op een veilige manier 24/7 te betalen.

U kunt ook contact met ons opnemen door het formulier in te vullen of via de live chat op onze website en via onze social media kanalen. Vervolgens zal uw casemanager u vragen om foto’s op te sturen voor een beoordeling en om het medische formulier in te vullen om uw huidige gezondheidstoestand te vermelden.

Na de beoordeling van uw foto’s en medische formulier, ontvangt u een persoonlijk behandelplan en een offerte inclusief accommodatie en transfers.

3. Boek uw behandeling

Als u eenmaal tevreden bent met uw behandelplan en offerte, kunt u uw plaats veiligstellen door een klein bedrag (aanbetaling) online te betalen via creditcard of bankoverschrijving.

Als u uw consult via Dr Ethos heeft gehad, kunt u uw aanbetaling via het platform doen.

U hoeft de datum van uw behandeling niet te bepalen wanneer u een aanbetaling overmaakt. U kunt binnen 6 maanden uw behandeling laten uitvoeren.

4. Start uw medische reis

Nadat u uw behandeldag heeft bepaald, neemt u contact op met uw casemanager om de beschikbaarheid van de chirurg te controleren. Vervolgens boekt u alleen uw vlucht en stuurt u ons de vluchtinformatie.

 

Zodra u uw vluchtgegevens verzendt, stuurt uw Casemanager uw medische reisschema met alle informatie over uw behandeling details, transfer, accommodatie, ziekenhuis en chirurg.

Voor uw aankomst zal uw begeleider  u een e-mail sturen met uw medische reisschema, met de bijlage van de medische toestemmingsformulieren van het ziekenhuis waar u geopereerd gaat worden. Deze e-mail bevat ook gedetailleerde informatie over uw preoperatieve richtlijnen en wat praktische informatie met betrekking tot uw medische reis. Vervolgens belt uw begeleider u om al deze informatie door te nemen en al uw vragen te beantwoorden.

Onze chauffeur zal u op de luchthaven ontmoeten en u met een elektrische auto naar uw hotel brengen.

5. Behandelingsdag

Eerst heeft u een persoonlijk consult met uw chirurg. U kunt al uw vragen stellen en uw verwachtingen gedetailleerd overleggen.

Na uw consult krijgt u preoperatieve tests, zoals bloedonderzoeken. Mcan begeleider zal bij u zijn tijdens uw consult en u ondersteunen tijdens uw preoperatieve tests.

6. Hotel verblijf

Na uw ontslag uit het ziekenhuis, wordt u door onze chauffeurs naar uw hotel gebracht.

Voor patiënten die plastische chirurgie en gewichtsverlies ondergaan, zal de interne verpleegkundige van MCAN Health u bezoeken in het ziekenhuis.  Ook tijdens uw verblijf in het hotel zal de verpleegkundige uw verband wisselen, uw vitale functies  controleren ( bloeddruk, temperatuur, hartslag). De drains verwijderen, u helpen bij het douchen, omkleden, en begeleiden bij het gebruik van medicijnen, nazorg instructies uitleggen en u ondersteunen bij alle andere behoeften.

7. Laatste controle en terug naar huis

Na uw behandeling verblijft u voor herstel nog een tijdje in Turkije. U kunt genieten van de stad tijdens uw herstel tot uw laatste check-up tijd.

U wordt dan met een elektrische auto naar de luchthaven gebracht.

8. Nazorg Follow-up en ondersteuning

U bent weer thuis, maar er wordt regelmatig contact met u opgenomen door het follow-up team van MCAN Health om ervoor te zorgen dat u goed herstelt.Mocht u nazorg ondersteuning nodig hebben, dan regelt het Follow-up Team een ​​video-consult met uw chirurg.

9. Beste behandeling en beste service met MCAN Health

MCAN Health streeft altijd naar het welzijn en de tevredenheid van zijn patiënten door samen te werken met chirurgen die zorgvuldig worden geselecteerd en regelmatig worden geëvalueerd op basis van hun prestaties en tevredenheid van de patiënten.

MCAN Health werkt alleen met ziekenhuizen die internationale accreditaties hebben.

Dat is de reden waarom de uitstekende en uitzonderlijke patiëntgerichte benadering van MCAN Health werd erkend en bekroond door TEMOS International GmbH, een wereldwijde standaard in de gezondheidszorg die wordt gegeven aan organisaties die een bewezen staat van dienst hebben in het leveren van uitstekende patiëntenzorg.