Tanden Witten in Turkije

We offer patients a top-notch service experience and treatment by qualified doctors and internationally accredited hospitals in Istanbul, Turkey.

Voelt u zich ongemakkelijk door de kleur van uw tanden? Hebt u er genoeg van om uw lach te verbergen? MCAN Health zal uw lach glans geven door uw Tanden te Witten.

Gewoonlijk gelooft men dat er ‘magie in een lach schuilt’. Glimlach en lach worden gezien als tekenen van innerlijk geluk en zelfverzekerdheid. Hoe meer we lachen, des te beter voelen we ons. Een zelfverzekerde glimlach is één van de sleutelelementen om anderen aan te trekken en om indruk te maken. Terwijl mensen met glanzende tanden vol vertrouwen lachen en mensen met gele tanden aarzelen om te lachen zelfs als ze dat willen. Dat kan heel vervelend zijn en het kan iemand pijn doen. Tanden witten is een fantastische oplossing voor mensen die ongehinderd willen lachen.

Tanden Witten in Turkije

Zowel de behandeling van tanden als tanden witten is heel duur in sommige landen.  Daarom kijken mensen die hun tanden willen laten witten, naar het buitenland. Turkije is één van de meest gewilde bestemmingen voor tanden witten. De behandeling in Turkije vindt plaats op basis van de meest recente technologie en is goedkoop. Elk jaar trekt Turkije veel mensen aan door de lage kosten en de hoge kwaliteit.

Waarom is MCAN Health de beste voor Tanden Witten?

De ervaren en uitstekende tandartsen van MCAN Health helpen patiënten om hun zekerheid opnieuw te vinden met een stralende lach.

MCAN Health biedt u:

 • tanden witten in een eerste klas kliniek voorzien van de meest recente technologie
 • behandeling door een ervaren en Engelssprekende tandarts
 • een uitstekende service
 • 100% tevredenheid

GRATIS CONSULTATIE

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

NL Flag +31

Door het formulier te verzenden, gaat u akkoord met ons privacybeleid.

Alles Wat U over Tanden Witten Moet Weten

Wat is Tanden Witten?

Tanden witten ook bekend als tanden bleken is een normale behandeling in de tandheelkunde bedoeld om de natuurlijke kleur van de tanden lichter te maken zonder de tanden of hun oppervlak weg te nemen. Niet iedereen heeft witte en glanzende tanden. Ouderdom, roken, een veelvuldig gebruik van producten zoals thee en koffie, die vlekken op de tanden achterlaten, kunnen de kleur van de tanden aantasten of ontkleuren.

Ontkleurde of gele tanden kunnen het zelfvertrouwen aantasten. Veel mensen met verkleurde tanden klagen dat ze niet vrij kunnen lachen als zij dat willen. Vrouwen klagen dat zij geen bleke lipstick kunnen gebruiken door hun gele tanden.

De procedure van het Tanden witten biedt een pijnloze en duurzame oplossing voor mensen met verkleurde tanden.

Hoe worden tanden gewit

De duur van de behandeling: Het witten van de tanden duurt 1 tot 2 uur afhankelijk van de conditie van de tanden

Opname of geen opname:  geen opname

Verdoving: geen verdoving nodig

MCAN Health tandartsen maken gebruik van de nieuwste technieken om tanden te witten

De tandarts maar eerst uw tanden grondig schoon en verwijdert alle achtergebleven verontreinigingen en tandsteen. Dan wordt de kleur van uw tanden vastgesteld door uw tandarts. Om het tandvlees te beschermen tegen het wittende/blekende materiaal plaatst de tandarts een rubberen schild of brengt een gel aan op uw tandvlees. Nadat de bescherming van het tandvlees is aangebracht, brengt de tandarts het wit- of bleekmateriaal aan op uw tanden. Dit chemische materiaal wordt geactiveerd met laserlicht. Dit proces wordt twee keer herhaald. Dan maakt de tandarts uw tanden schoon, verwijdert de bescherming om de resultaten van het witten te zien door deze te vergelijken met de vroegere kleur van uw tanden.

Tanden witten is een eenvoudige, pijnloze behandeling van uw tanden.

Wat moet u doen voor de behandeling

Om uw tanden te laten witten hoeft u vóór de behandeling niet veel te doen. In elk geval zult u een gesprek met uw tandarts hebben over wat u vóór en na de behandeling moet doen. U zal gevraagd worden om:

 • uw tanden schoon te houden vóór de behandeling
 • licht uw tandarts in over uw medisch verleden

Wat moet u doen na de behandeling

De duurzaamheid van het resultaat van de wit behandeling hangt van u af. Zolang u uw tanden de fundamentele verzorging geeft, zal de glans van uw tanden lang blijven.

 • Gedurende enkele dagen na de behandeling moet uw alle producten mijden die een vlek op uw tanden kunnen achterlaten, zoals koffie, thee, wijn enz.
 • Uw tandarts kan u een speciale gel voorschrijven in het geval dat er in de omgeving van de tanden een gevoelige plek is ontstaan.

De Resultaten van het Witten

Na het witten van uw tanden door MCAN Health zult u:

 • meer glanzende en wittere tanden hebben
 • u meer zelfverzekerd voelen
 • bij het lachen zonder aarzeling uw tanden tonen

Frequently Asked Questions

De behandeling van het witten van de tanden geeft u wittere en meer glanzende tanden. Maar, na verloop van tijd, kan er verkleuring optreden. Wij raden onze patiënten daarom aan de tanden elk half jaar te laten witten.

Nee. Het is een veilige behandeling zonder verdoving omdat het om een pijnloze behandeling gaat.

Roken en het gebruik van producten die vlekken maken zoals koffie, thee en wijn kunnen verkleuringen veroorzaken. Wij adviseren u deze producten gedurende twee dagen na de behandeling niet te gebruiken.

De kosten zijn lager dan in andere landen. MCAN Health belooft u een hoge kwaliteit tegen lagere prijzen. De kosten van het witten verschillen per patiënt. Neem contact op met MCAN Health voor een vrijblijvend consult.