FUE Haartransplantatie

Wij bieden patiënten een eersteklas service-ervaring en behandeling door gekwalificeerde artsen en internationaal erkende ziekenhuizen in
Istanbul, Turkije.

Alles Wat U Moet Weten Over Haartransplantatie

Wat is Haartransplantatie?

Haartransplantatie is een chirurgische behandeling waarbij individuele haarzakjes worden weggehaald  van een goed behaarde plekop het lichaam en worden aangebracht op een minder goed behaarde plek. Meestal wordt daarbij gebruik gemaakt van de FUE-methode (Follicular Unit Extraction). Afhankelijk van de mogelijkheden en de wensen van de patiënt kan ook de FUT-methode (Follicular Unit Transplantation) worden toegepast, voor het beste resultaat.

Naast deze meer traditionele haartransplantatie methoden maakt MCAN Health ook gebruik van een unieke transplantatietechniek, ontwikkelt door een van chirurgen van MCAN Health. Bij deze geavanceerde techniek, de OSL-methode (Oblique Semi-Lateraal),  worden groepjes haarwortels (grafts) op zodanige wijze aangebracht in de hoofdhuid dat de natuurlijke groeirichting van het haar maximaal tot zijn recht komt. Op die manier onstaat er een volledig natuurlijke val van het haar.

GRATIS CONSULTATIE

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

NL Flag +31

Door het formulier te verzenden, gaat u akkoord met ons privacybeleid.

Haartransplantatie Methoden

Follicular Unit Extraction (FUE): een methode waarbij groepjes haarwortels (grafts) vanuit het donorgebied, één voor één getransplanteerd worden naar kale of minder begroeide delen van de hoofdhuid. FUE wordt ook wel haarceltransplantatie genoemd. Er wordt daarbij gebruik gemaakt van lokale verdoving. De herstelperiode varieert per patiënt, maar bedraagt gemiddeld 4 tot 5 dagen.

Follicular Unit Transplantation (FUT): een methode waarbij een stripje huid wordt genomen van de donorplek, meestal de achterkant van het hoofd. De haartjes worden vervolgens in natuurlijk-voorkomende grafts van 1, 2, 3 of 4 haarzakjes ingebracht op de kale of minder begroeide delen van de hoofdhuid. Dit gebeurt onder lokale verdoving. De herstelperiode bedraagt ongeveer twee weken.

Het voornaamste verschil tussen FUE en FUT is de wijze waarop de haarzakjes worden weggehaald uit het donorgebied. Bij FUT wordt in één keer een stripje haar weggenomen, terwijl bij FUE de haarzakjes stuk voor stuk worden weggehaald. Vergeleken met FUT is FUE is een meer geavanceerde techniek, die een minimale pijnbelasting heeft en waarbij nauwelijks lekenweefsel ontstaat. Van welke methode gebruik zal worden gemaakt is afhankelijk van de specifieke omstandigheden van de huid en de wensen van de patiënt. Bij de meeste haartransplantaties echter, wordt de FUE-methode gehanteerd.

OSL (Oblique Semi Lateraal): de grafts worden op zodanige wijze aangebracht in de hoofdhuid dat de natuurlijke groeirichting van het haar maximaal tot zijn recht komt. Zo kan er een volledig natuurlijke val van het haar ontstaan.

Hoe wordt haartransplantatie uitgevoerd?

MCAN Health biedt een veilige, poliklinische behandeling, waarbij gebruik wordt gemaakt van de beste apparatuur. Uitgevoerd onder lokale verdoving voelt u niets, een haartransplantatie. duurt ongeveer 6 tot 8 uur. Tijdens de behandeling kunt u luisteren naar muziek, een film kijken, een boek lezen of zelfs in slaap vallen. Na afloop krijgt u instructies voor na de operatie. De ervarenheid en manuele bedrevenheid van onze dokters staan garant voor een pijnloze en ontspannen behandeling.

Instructies vóór de Operatie

Elke patiënt krijgt voorafgaand aan de haartransplantatie instructie waaraan men zich moet houden voor de operatie, zoals het niet gebruiken van aspirine, medicijnen of alcohol gedurende 7 dagen voor de operatie. Deze instructies ontvangt u zowel mondeling als schriftelijk.

Instructies Voor Na De Operatie

Voor het beste resultaat ıs het noodzakelijk dat u de ınstructies voor na de operatie goedopvolgt. Deze zijn onder meer:

  • geen alcohol gedurende de eerste 3 dagen na de operatie
  • geen aspirine, ibuprofen of vitamines de eerste 3 dagen na de operatie
  • geen fysieke oefeningen, zoals hardlopen, klimmen, fietsen, etc. De eerste 3 dagen na de operatie
  • geen haren wassen de eerste 24 uur na de haartransplantatie

Het Resultaat Van De Haartransplantatie

Om een idee te krijgen kunt u de vóór en na foto’s bekijken in onze fotogalerij

Na uw haartransplantatie in Turkije bij MCAN Health:

  • voelt u zich weer zelfverzekerd als u in de spiegel kijkt
  • hoeft u uw kaalheid niet (meer) te verbergen
  • voelt u zich aantrekkelijk
  • voelt u zich jonger,