Baard En Snor Transplantatie

Wij bieden patiënten een eersteklas service-ervaring en behandeling door gekwalificeerde artsen en internationaal erkende ziekenhuizen in
Istanbul, Turkije.

Waarom is gezichthaar zo belangrijk?

Gezichtshaar wordt door veel manen gezien als een teken van mannelijkheid. In sommige culturen symboliseren de baard en de snor wijsheid, voorspoed en kracht. Het verlies van gezichtshaar kan dan ook een groot effect hebben op het zelfvertrouwen van mannen. Als gevolg van erfelijke factoren, afweerziektes, ouder worden of het ontwikkelen van litteken weefsel kan de baardbegroeing dun worden, open plekken krijgen en onregelmatig worden. In sommige gevallen kan de baardgroei zelfs volledig verdwijnen.

Een gladgeschoren gezicht kan heel aantrekkelijk zijn. Juist omdat het glad geschoren is. Maar een beginnende baard en snor zijn erg populair gemaakt door acteurs als Brad Pitt, Ryan Gosling en Bradley Cooper. Voor die mannen die moeite hebben een vole baard en snor te laten groeien of die net als veel beroemdheden hun baard en snorstijl toch wel eens zouden willen kunnen variëren, is een baard en snor transplantatie de beste – en een permanente – oplossing.

Wat is een Baard en Snor Transplantatie?

Een baard en snor transplantatie is een procedure waarbij die gebieden waar het haar niet meer of onvolledig wil groeien worden hersteld. En behalve op die plekken waar onze baard en snor zit kan dan ook bij onze wangen en bakkebaarden.

De oorzaak van een dunne baard en snor kan erfelijk zijn, maar ook omdat er (te veel) littekenweefsel zit, door brandplekken of door een huidstoornis.

We willen niet allemaal hetzelfde: waar de een een vole baard wil, wil andere juist een klein strak baardje onder de kin. Hoe dan ook. Een baard en snor transplantatie zorgt voor een oplossing met een blijvend resultaat.

GRATIS CONSULTATIE

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

🇳🇱+31

Door het formulier te verzenden, gaat u akkoord met ons privacybeleid.

Hoe verloopt een Baard en Snor Transplantatie?

Voor het transplanteren van haar wordt de FUE techniek gebruikt. Dat geldt ook voor een baard en snor transplantatie. Dit houdt in dat er haar wordt weggehaald van het achterhoofd en dat dit haar wordt getranplanteerd naar de kale plekken van de baard en de snor. De achterzijde van het hoofd beschikt gelukkig over een enorme voorraad haar.

De transplantatie wordt verricht onder locale verdoving en de gehele procedure bedraagt tussen de 2 en de 5 uur. Als het kale gebied op het gezicht erg groot kan het ook langer duren. Bijvoorbeeld: er zijn ongeveer 1,500 grafts nodig voor een sikbaardje, terwijl een vole baard  zo´n 3,000 grafts nodig hebben.

Voordelen van een Baard en Snor Transplantatie

  • Het zorgt voor een permanente oplossing voor het ontbreken van gezichtshaar
  • Het getranplanteerde gebied kan gewoon worden geschoren of getrimd zonder enig probleem
  • Een natuurlijk uitziend resultaat
  • U hebt een volle(re) en dike(re) baard en snor