Tandheelkundige Kronen in Turkije

Wij bieden patiënten een eersteklas service-ervaring en behandeling door gekwalificeerde artsen en internationaal erkende ziekenhuizen in
Istanbul, Turkije.

Tandheelkundige Kronen Turkije

Een kroon, ook bekend als een tand kroon, wordt op een beschadigde of zwakke tand of kies aangebracht om die kies of tand te versterken en te beschermen en om het aanzicht van de tand of kies te verbeteren. Bruggen en kunstgebitten kunnen ook versterkt worden door kronen te gebruiken. De kronen kunnen uit een hele reeks materialen worden gemaakt waaronder porselein, porselein en metaal, keramisch materiaal, glas en goud. Gewoonlijk worden porseleinen kronen gebruikt. De kosten verschillen afhankelijk van het gebruikte materiaal.

U kunt de ideale persoon zijn voor een kroon wanneer u

 • een gebroken of zwakke of aangetaste tand hebt die u wil laten versterken
 • problemen hebt met uw brug of kunstgebit die u op hun plaats wil houden
 • een verkleurde vulling hebt en om cosmetische redenen de kleur van de tand of kies wil verbeteren

Kronen in Turkije

Tandheelkundige behandelingen waarin het maken en plaatsen van kronen is inbegrepen kosten in Turkije minder in vergelijking tot veel andere landen omdat de arbeidskosten lager zijn evenals de kosten van een operatie. Daarom is Turkije een populaire bestemming voor het laten plaatsen van kronen.

GRATIS CONSULTATIE

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

NL Flag +31

Door het formulier te verzenden, gaat u akkoord met ons privacybeleid.

Waarom is MCAN Health de beste voor kronen in Turkije?

Mensen uit verschillende delen van de wereld kiezen voor kronen in Turkije van MCAN Health omdat MCAN Health een patiëntvriendelijke behandeling van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs aanbiedt. MCAN Health garandeert dat u 100% tevreden bent met de tandheelkundige behandeling die u in Turkije ondergaat door

 • een kroon behandeling met de allernieuwste technologie
 • de behandeling door ervaren, Engelssprekende, tandartsen
 • de lage kosten
 • de continue zorg voor de patiënt ook na de behandeling

Alles Wat U Moet Weten over Kronen
Wat is een Kroon?

Een kroon wordt over een bestaande tand aangebracht om die tand te versterken of het aanzicht (aanblik, profiel) van de tand te verbeteren. Een kroon kan om medische of cosmetische redenen worden geplaatst. Kronen zijn duurzaam maar die duurzaamheid hangt ook af van uw verzorging.

Wat moet u doen voor de behandeling

Voor de behandeling krijgt u bericht over wat u moet doen. Van u wordt verwacht dat u voor een schoon gebit zorgt. U moet uw tandarts ook informeren over uw gezondheid. U moet het gebruik van alcohol en bepaalde geneesmiddelen voor de operatie vermijden.

Wat moet u doen na de behandeling

De MCAN Health tandarts kan u bepaalde geneesmiddelen voorschrijven. Na de plaatsing van de kroon moet u extra aandacht geven aan uw mondhygiëne. U zult het gebruik van hete en koude dranken en eetwaren moeten vermijden op de dag van de behandeling. U moet uw tanden voorzichtig poetsen gedurende de eerste dagen na het plaatsen van de kroon.

Hoe verloopt het aanbrengen van een Kroon

De duur van de behandeling: De behandeling verloopt in twee gedeelten. Het eerste bezoek aan de tandarts wordt besteed aan bespreking en voorbereiding en tijdens het tweede bezoek wordt de kroon geplaatst. Beide bezoeken duren elk twee tot drie uur. Tussen beide bezoeken ligt een periode van 1 tot 2 weken.

Opname of niet: Het is een volkomen veilige behandeling zonder opname.

Verdoving: plaatselijk

Voorbereiding en plaatsing:

Het eerste bezoek: Onze tandarts zal uw tand klaar maken voor het plaatsen van een kroon.

De tand wordt schoon en passend gemaakt voor de kroon. Vervolgens wordt  een afdruk gemaakt die naar het laboratorium wordt gestuurd om de kroon te maken. Voor de tijd tot uw tweede bezoek krijgt u een tijdelijke kroon.

Het tweede bezoek: De tijdelijke kroon wordt verwijderd en de nieuwe kroon wordt geplaatst. In dit stadium kunnen aanpassingen of veranderingen worden gemaakt. Als u tevreden bent met de nieuwe kroon in uw mond dan wordt deze vastgezet.

Resultaten van Kronen

De voordelen van kronen van MCAN Health in Turkije

 • een gelijkmatig en verbeterd aanzicht van de tanden
 • een toegenomen zelfvertrouwen en zelfrespect
 • geen verlegenheid of ongemak vanwege de tanden
 • zonder aarzeling kunnen lachen en uw tanden laten zien
 • toegenomen kauwvermogen

Frequently Asked Questions

De kronen van MCAN Health in Turkey gaan lang mee. Als u voor een goede mondhygiëne zorgt dan gaan uw kronen heel lang mee.

Nee. Er wordt van plaatselijke verdoving gebruik gemaakt. U voelt geen pijn.

Patiënttevredenheid is een sleutelbegrip voor MCAN Health en we weten dat geld ertoe doet. Daarom biedt MCAN Health een hoge kwaliteit tegen betaalbare kosten. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend consult.

Twee afspraken worden gemaakt. Het e eerste, voorbereidende bezoek duurt gewoonlijk twee tot drie uur. Het tweede bezoek voor het plaatsen van de kronen duurt even lang.

Dat kan zeker. Het witten van de tanden kan onmiddellijk na het plaatsen van de kroon worden gedaan.

Zeker. MCAN Health heeft uitstekende tandartsen. De kroon zal er net zo uitzien als uw eigen tanden en bij uw overige tanden passen.