Ooglidcorrectie (Blepharoplastie) in Turkije

Wij bieden patiënten een eersteklas service-ervaring en behandeling door gekwalificeerde artsen en internationaal erkende ziekenhuizen in
Istanbul, Turkije.

Blepharoplastie is een verzamelnaam voor alle chirurgische ingrepen die gericht zijn op laten verdwijnen van de ouderdomsverschijnselen aan de oogleden. Het betreffen meestal eenvoudige correcties waarvan de patiënt vrij snel hersteld. De eerste verschijnselen van het ouder worden ontstaan vaak in het gebied rond de ogen.

Bij anderen kijken we meestal als eerste naar de ogen, want onze ogen bepalen nu eenmaal voor een groot deel hoe we er uit zien. Misschien dat daarom elk jaar wereldwijd zo’n 150.000 mannen en vrouwen een ooglidcorrectie ondergaan.

Ook in Turkije is ooglidcorrectie vanaf het begin een veel uitgevoerde cosmetische ingreep. Turkse medisch specialisten hebben er veel expertise opgedaan en trekken jaarlijks steeds weer meer mensen aan. Bovendien zijn de kosten van een ooglidoperatie zijn in Turkije een stuk gunstiger dan elders.

Waarom moet u naar MCAN Health voor een ooglidcorrectie in Turkije?

MCAN Health werkt met de absolute top van de cosmetische chirurgie in Turkije. Chirurgen met internationale werkervaring en met een opleiding aan vermaarde universiteiten in Turkije en in het buitenland. De chirurgen van MCAN Health begeleiden u bij elke stap van de behandeling. De chirurg is verantwoordelijk voor de medische zorg, MCAN Health zorgt voor u. U hoeft nergens aan te denken. Het transport van en naar het vliegveld, van en naar het ziekenhuis en ook als u na de behandeling de stad in wil, of een andere activiteit zou willen doen, regelt MCAN Health dat voor u. Bovendien biedt MCAN Health al haar klanten gratis een volledig dekkende verzekering voor de operatie.

 • ooglidcorrectie met de modernste technieken tegen de beste tarieven
 • uitgevoerd door de meest ervaren en bedreven chirurgen
 • geen pijn
 • geen littekens
 • natuurlijke look

GRATIS CONSULTATIE

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

NL Flag +31

Door het formulier te verzenden, gaat u akkoord met ons privacybeleid.

Alles wat u moet weten over Ooglid Correctie (Blepharoplastie)

Wat is ooglid correctie?

Blepharoplastie is een verzamelnaam voor alle chirurgische ingrepen die gericht zijn op laten verdwijnen van de ouderdomsverschijnselen aan de oogleden. Het betreffen meestal eenvoudige correcties waarvan de patiënt vrij snel hersteld. De eerste verschijnselen van het ouder worden ontstaan vaak in het gebied rond de ogen, zoals rimpels, wallen onder de ogen en “hangende” ogen.

Hoe verloopt de operatie?

Duur van de operatie: meestal 1 to 3 uur, afhankelijk van het aantal uit te voren ingrepen tijdens de operatie en de conditie van de oogleden.

Opname of poliklinisch: in veel gevallen zal er sprake zijn van een dag opname in het ziekenhuis.
Anesthesie: meestal wordt de operatie uitgevoerd onder volledige narcose.
Incisies: er kunnen verschillende technieken worden gebruikt bij ooglidcorrecties. De chirurg zal van die techniek gebruik maken die het meest geschikt is voor uw type operatie en type huid. Bij correcties van de bovenoogleden worden er kleine incisies gemaakt die geheel verdwijnen in de natuurlijke lijnen van de oogleden (ooglidplooi) en daardoor niet zichtbaar zijn. Bij correcties van de benedenoogleden wordt het overschot aan vetweefsel uit de wallen weggenomen door een incisie temaken vlak onder de wimpers. Deze is na de operatie niet meer zichtbaar.

De zwarte kringen onder de ogen worden vaak veroorzaakt door een gebrek aan vetweefsel, waardoor een diepe huidplooi ontstaat. Het vetweefsel wordt in dat geval niet verwijderd maar uitgespreid naar de holte tussen oog en neus. Tijdens de operatie kan de chirurg van MCAN Health gebruik maken van laser techniek om rimpels te laten verdwijnen.

Instructies vóór de Operatie

U krijgt een aantal algemene instructies voor dat u de ingreep kan ondergaan. Uw MCAN Health chirurg informeert u daar uitgebreid over. Er kan u gevraagd worden:

 • een aantal weken voor de operatie niet te roken
 • vanaf een week voor de operatie geen alcohol te gebruiken
 • geen bloed verdunnende medicijnen innemen, zoals aspirine, ibuprofen of enig andere anti-ontsteking medicatie

Wij advieseren u een zonnebril mee te brengen, deze heeft u nodig als u na de operatie weer naar buiten gaat.

Instructies voor na de Operatie

Uw hechtigingen worden na 1 week verwijderd door de chirurg. U krijgt een aantal instructies waar u aan te houden na de ingreep:

 • de verstrekte medicatie volgens het voorschrift in te nemen
 • de eerste dagen op uw rug te slapen
 • gen zware arbeid te verrichten of voorover te bukken; u moet druk op uw ogen zoveel mogelijk vermijden
 • zonlicht te vermijden en buiten een zonnenbril dragen

De resultaten van Ooglidcorrectie

U kunt de resultaten vinden of ons voor/na galerij: Resultaten van tand implantaten hier

Na uw ooglidcorrectie via MCAN Health ın Turkije :

 • bent u de wallen onder uw ogen kwijt
 • heeft u weer een jonge energieke uitstraling
 • voelt u zich aantrekkelijker

Onze ogen zijn de spiegels van onze ziel – laat de jaren daar geen vat op krijgen.

Frequently Asked Questions

Ja, als u beide oogleden wilt laten corrigeren is het zelfs beter om dat gelijktijdig te laten doen.

Meestal adviseren wij onze patiënten na de operatie nog 1 dag in Turkije te blijven.

Ja, dat wordt zeer vaak gedaan.

Nee, de chirurg maakt zulke kleine incisies verborgen in de lijntjes van het ooglid dat het na de operatie niet zichtbaar zal zijn.

Nee, het ooglid ligt weliswaar tegen het oog aan, maar niet tijdens de operatie.

Uw gezicht blijft een natuurlijke uitstraling houden. Door te werken met de modernste technieken. Maar ook, en niet in de laatste plaatsş door de kunde van onze chirurgen.