Wenkbrauwtransplantatie

Wij bieden patiënten een eersteklas service-ervaring en behandeling door gekwalificeerde artsen en internationaal erkende ziekenhuizen in
Istanbul, Turkije.

Het belang van wenkbrauwen

Wenkbrauwen behoren tot de belangrijkste menselijke gelaatstrekken en zorgen ervoor dat een gezicht opvalt. Nog afgezien van het feit dat wenkbrauwen de ogen beschermen tegen stof, hoofdroos en vocht, spelen onze wenkbrauwen een belanrijke rol in onze nonverbale communicatie.

Omdat wenkbrauwen zo´n grote en belangrijke invloed hebben op ons, kunnen dunne, smalle wenkbrauwen onze psychologie negatief beïnvloeden. De meeste mensen verliezen hun wenkbrauwen door het ouder worden, door het ontstaan van littekens, door te veel epileren, door een aandoening of trauma, terwijl anderen dunne wenkbrauwen bij de geboorte hebben meegekregen.

Om volle en mooi gevormde wenkbrauwen te krijgen tekenen we ze, met name vrouwen, of tatoeëren we ze. Echter, deze methodes zijn niet blijvend en geven geen natuurlijke look. Getatoeëerde wenkbrauwen zien er glimmend uit en vervagen al snel. Het tekenen van de wenkbrauwen moet elke dag weer worden gedan en het resultaat is makkelijk uit te vegen.

Wat is Wenkbrauwtransplantatie?

Wenkbrauwtransplantatie is een veilige en chirurgisch eenvoudige poliklinische ingreep, die er uit bestaat dat haar van het achterhoofd wordt gebruikt en wordt getransplanteerd naar de plaats van de wenkbrauw, op zodanige wijze dat er een mooie wenkbrauw ontstaat, met een ideale dikte. Omdat het haar is dat van het eigen hoofd afkomstig is, is het resultaat eennatuurlijk ogende wenkbrauw.

GRATIS CONSULTATIE

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

NL Flag +31

Door het formulier te verzenden, gaat u akkoord met ons privacybeleid.

Hoe wordt Wenkbrauwtransplantatie uitgevoerd?

Dankzij de zogenoemde cutting-edge technologie, kan FUE techniek worden gebruikt bij wenkbrauwherstel. Dit betekent dat er haar dat is weggehaald van het achterhoofd getranplanteerd wordt naar de plaats van de wenkbrauw. Om dat te kunnen doen wordt er een klein stukje van het achterhoofd geschoren. Om de benodigde grafts (groepjes haarwortels) weg te kunnen halen worden speciale FUE micromotoren gebruikt.

Een wenkbrauwtransplantatie vindt plaats onder locale verdoving en duurt ongeveer 3 uur. Na de operatie kunnen er kleine korstjes ontstaan maar die zullen binnen een week genezen. Vooral in het begin zal het getransplanteerde haar zeer snel gaan groeien, zodat regelmatig knippen noodzakelijk zal zijn. Na verloop van tijd zal het groeiproces vertragen.

Binnen 5 weken zal het getranplanteerde haar uitvallen. In 3 maanden gaan de haren weer groeien. Na 6 maanden hebt u dikke, volle en mooi gevormde wenkbrauwen.

Hoe wordt het herstellen van een wenkbrauw uitgevoerd?

De gehele procedure duurt slechts 2-3 uur.

De herstel periode bedraagt ongeveer 1 week.

U kan na 3 dagen weer aan het werk.

U hebt natuurlijk uitziende en dikkere wenkbrauwen.