Rhinoplastiek in Turkije

Wij bieden patiënten een eersteklas service-ervaring en behandeling door gekwalificeerde artsen en internationaal erkende ziekenhuizen in
Istanbul, Turkije.

Bent u niet gelukkig met de vorm of de grootte van uw neus of heeft u ademhalingsmoeilijkheden als gevolg van de vorm van uw neus? MCAN Health is er om u te helpen met een neuscorrectie operatie in Turkije.

Een neuscorrectie of rhinoplastiek is een operatie waarbij of de vorm van de neus, of de functie, of beiden, worden verbeterd. De neus is door de positie midden in het gelaat bepalend voor de uitstraling van het gehele gezicht. Een verandering van de neus verandert het gezicht.  Sommige mensen zijn hun hele leven al ongelukkig met de vorm van hun neus. Anderen hebben last van hun neus bij het ademhalen, of hebben een (sport)ongeluk gehad waardoor hun neus is vervormd. Of het nu om een cosmetische of medische reden gaat, besluiten om een neuscorrectie te laten doen is voor de meeste onder ons een grote beslissing. Een neuscorrectie is geen tijdelijke maar een blijvende ingreep.

Zowel mannen als vrouwen kiezen voor een neuscorrigerende ingreep. De plastische chirurgie is in Turkije al zeer lang een een chirurgische discipline en staat op een hoog niveau. Toch is een behandeling in Turkije vergeleken met andere landen zeer betaalbaar. Steeds meer mensen kiezen dan ook voor een neuscorrectie operatie in één van luxe ziekenhuizen Turkije.

Waarom kiezen voor MCAN Health voor een neuscorrectie in Turkije?

MCAN Health werkt met de beste artsen en ziekenhuizen in Turkije. Alle ziekenhuizen waarmee MCAN Health samenwerkt zijn geaccrediteerd en hebben een grote ervaring in de behandeling van patiënten uit Europese landen. De artsen spreken allen vloeiend Engels.

De service in Turkije is al spreekwoordelijk, maar daarin gaat MCAN Health nog een stap verder: wij regelen werkelijk alles voor u en staan u bij waar dat maar nodig is. En niet alleen voor of tijdens de operatie, maar ook daarna, als u allang weer thuis bent, houden wij contact met u op om te vragen hoe het met u gaat.

GRATIS CONSULTATIE

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

NL Flag +31

Door het formulier te verzenden, gaat u akkoord met ons privacybeleid.

MCAN Health biedt u:

  • neuschirurgen van internationale reputatie
  • rhinoplastiek in de breedste zin, ook de zogenoemde etnische rhinoplastiek.
  • snel herstel door het werken met de modernste technieken
  • geen verrassingen of teleurstellingen dankzij het gebruik van een virtuele neus simulator; op de computer ziet u van te voren precies hoe uw neus en daarmee uw gezicht eruit komen te zien
  • een neus die past bij de vorm en de trekken van uw gezicht
  • excellente klanttevredenheid
  • behandeling in een top ziekenhuis