Borstvergroting in Turkije

MCAN Health geregistreerd in Londen, Istanbul en Madrid, biedt patiënten eersteklas borstlift behandeling en service-ervaring.

Wij weten hoe borstimplantaten zouden kunnen bijdragen aan het zelfrespect van een vrouw. Daarom zijn we hier om u te ondersteunen bij het laten uitvoeren van een betaalbare borstimplantatie-operatie, uitgevoerd door gekwalificeerde artsen in internationaal erkende ziekenhuizen in Istanbul, Turkije.

“MCAN Health heeft tot nu toe de beste borstlift behandeling service geboden aan meer dan 3000 tevreden
patiënten”

Elke vrouw bekijkt in de spiegel haar borsten. En hun omvang, hun vorm, beïnvloeden haar stemming, hebben invloed op haar zelfvertrouwen en op haar zelfverzekerdheid. Het bepaalt zelfs vaak hoe ze zich kleedt.

Met MCAN Health kan elke vrouw de borsten krijgen die ze altijd al graag heeft willen hebben. Ben je daar nieuwsgierig naar, volg dan – geheel vrijblijvend – de volgende stappen:

1. Verzoek om een gratis consult door het formulier in te vullen en te verzenden.

2. Wij nemen dan binnen 1 uur contact met je op.

3. Je ontvangt (gratis) een persoonlijk behandel plan en een offerte.

GRATIS CONSULTATIE

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

NL Flag +31

Door het formulier te verzenden, gaat u akkoord met ons privacybeleid.

Waarom borstvergroting met Mcan Health?

Zorgvuldig geselecteerde en regelmatig geëvalueerde chirurgen.

MCAN Health werkt alleen samen met de meest gekwalificeerde en ervaren plastisch chirurgen en evalueert op maandelijkse basis. Deze evaluatie is gebaseerd op de resultaten van het patiënten tevredenheidsonderzoek en complicatie ratio. MCAN Health blijft samenwerken met de chirurgen wiens prestaties naar ieders tevredenheid zijn.

Implantaten van de hoogste kwaliteit

MCAN Health gebruikt alleen MOTIVA®- en MENTOR®- implantaten. Borstimplantaten van de best beschikbare kwaliteit. Deze implantaten zijn de nieuwste generatie borstimplantaat, die de eerste in zijn soort is die veiligheidstechnologie en oplossingen biedt.

MCAN-verpleegster ter ondersteuning van patiënten in het hotel.

De Engels- en Duitssprekende interne verpleegkundige van MCAN Health bezoekt u in het ziekenhuis en in uw hotel tijdens uw verblijf om uw verband te verwisselen, uw vitale functies te controleren, om de afvoeren te verwijderen, u te helpen bij het douchen, etc. MCAN Health is er trots op de enige medische reisorganisatie te zijn in de branche die deze service aanbiedt.

Nationale en internationale zorg accreditatie

MCAN Health is geaccrediteerd door het Turkse ministerie van Volksgezondheid en is er trots op de enige echte medische reisorganisatie te zijn in Turkije met een internationale accreditatie voor gezondheidszorg, TEMOS International GmbH. Deze accreditatie wordt alleen verleend aan zorgbedrijven met uitzonderlijke patiëntenzorg.

Nazorg ondersteuning

MCAN Health is geaccrediteerd door het Turkse ministerie van Volksgezondheid en is er trots op de enige echte medische reisorganisatie in Turkije te zijn met een internationale accreditatie voor gezondheidszorg, TEMOS International GmbH. Deze accreditatie wordt alleen verleend aan zorgbedrijven met uitzonderlijke patiëntenzorg.

Borstvergroting in Turkije

All-inclusive pakketten; inclusief operatiekosten, meertalige patiënthost, transfers en accommodatie

Wat is Borstvergroting?

Borstvergroting, ook wel borstaugmentatie genoemd, in het Engels bekend als boob job, is een cosmetische ingreep om de grootte en de vorm van de borsten te veranderen. De twee belangrijkste redenen om een borstvergroting te willen zijn:

– cosmetisch: om de grootte, de vorm en de symmetrie van de borsten te verbeteren
– reconstructief: vaak na een borstkanker operatie

Er zijn verschillende redenen waarom iemand een borstvergroting zou willen. Het gevoel van jezelf te kleine borsten te hebben. Of een borstlift na een zwangerschap, of na gestopt te zijn met het geven van borstvoeding.

Voor veel vrouwen zijn de grootte en de vorm van de borsten belangrijke elementen in de beleving van hun seksualiteit en vrouwelijkheid. Met een borstvergroting neemt het zelfvertrouwen en het gevoel van vrouwelijkheid vaak sterk toe.

Wereldwijd kiezen per jaar bijna 2 miljoen vrouwen voor een borstimplantatie. Borstvergroting (boob job) is veruit de meest gevraagde en uitgevoerde cosmetische ingreep. Borstimplantaten zijn ook populair bij beroemdheden. 

Hoe wordt jouw Borstvergroting Uitgevoerd?

Een borstvergrotingsoperatie is niets anders dan een handeling waarbij implantaten in de borsten worden aangebracht. Op basis van de wensen en verwachtingen van de patiënt wordt voor het juiste type implantaat gekozen.

Voor het uitvoeren van de operatie zijn verschillende mogelijkheden om de incisie (insnijding) te maken. Deze 3 zijn de meest gebruikte methoden:

 • Periareolaire incisie: De incisies worden gemaakt rond de tepelhof. Deze incisie wordt grotendeels verborgen door de kleurverandering aan de rand van de tepelhof.
 • Inframammaire incisie: De incisies worden gemaakt in een huidplooi onder de borst. Omdat de borsten lichtjes hangen is de incisie nauwelijks zichtbaar
 • Transaxillaire incisie: De incisies worden gemaakt in de oksel.

Het type incisie waarvoor gekozen zal worden wordt bepaald door het type borstaugmentatie, de mate van vergroting die je wil en je lichaamstype. Om de meest bevredigende resultaten te krijgen, hebben vrouwen met hangende borsten mogelijk borsten implantaten nodig met een borstlift. Als u zich afvraagt ​​of u alleen implantaten of beide nodig heeft, kunt u dit blog lezen of bezoek de pagina over borstvergroting.

Na het maken van de incisies wordt het implantaat ingebracht. De 2 meest gebruikte methoden daarbij zijn:

 • Subglandulair: de implantaten worden onder de borstklier en boven de borstspier geplaatst.
 • Submusculair: de implantaten worden achter of in de borstspier geplaatst.

Na het implanteren worden de incisies gehecht. De hechtingen zullen na verloop van tijd vanzelf verdwijnen.

Methoden voor Borstimplantaties & Boob Job

De methode die zal worden wordt gebruikt bij borstvergroting wordt aan de hand van de wensen van de patiënt bepaald door de plastisch chirurg. Maar voor welke methode gekozen wordt is ook afhankelijk van het lichaamsgewicht, het figuur van het lichaam en de structuur van de borsten. Voor het gewenste resultaat is het is belangrijk om vóór de operatie, met de chirurg de voor jouw situatie beschikbare typen implantaten goed te bekijken en te spreken.

Er zijn in de meeste gevallen 2 typen implantaten die gebruikt worden voor borstaugmentatie:

Siliconen Gel Borst Implantaten: Dit type borstimplantaat is gevuld met siliconen gel. De implantaten worden gevuld voor ze geïmplanteerd worden in de borst. Vanwege de hoge succesratio in natuurlijk ogende borsten, geven de plastisch chirurgen van MCAN Health de voorkeur aan dit type implantaat.

Saline Borst Implantaat: Dit type borstimplantaat is gevuld met een gesteriliseerde zoutoplossing. De implantaten kunnen zowel voor het inbrengen als na het inbrengen in de borst gevuld worden. Omdat siliconen implantaten een beter resultaat geven wordt dit type implantaat door de chirurgen van MCAN Health bij voorkeur niet gebruikt.

Ook wat betreft vorm zijn er twee mogelijkheden:

Ronde Borstimplantaten: Ronde implantaten waren de eerst beschikbare implantaten voor borstvergroting. Als je rondvormige borsten wil en ook het bovengedeelte van je borsten volume wil geven is dit de beste keus.

Druppelvormige Borstimplantaten: Ook wel bekend als Anatomische Druppelimplantaat. Deze vorm implantaat heeft geen ronde vorm, maar, de naam zegt het al, de vorm van een druppel. Als je een klein lichaam hebt, of je wil graag grotere, maar natuurlijk ogende borsten, is dit de juiste keuze.

De dokter kan, afgaand op jouw verwachtingen, aangeven wat het meest geschikte type implantaat voor jou is.

Waarom is MCAN Health de beste keus voor een borstvergroting in Turkije?

MCAN Health werkt met de absolute top van de cosmetische chirurgie in Turkije: chirurgen met internationale werkervaring en met een opleiding aan vermaarde universiteiten in Turkije en in het buitenland. Je wordt door hen stap voor stap door het gehele behandelproces begeleidt. En zo hoort het ook. Want klanttevredenheid komt bij ons vóór alles. MCAN Health geeft de meest uitgebreide klantservice op dit gebied van heel Turkije.

Een Borstvergroting bij MCAN Health in Turkije biedt:

 • Borstvergroting volgens de laatste technologische inzichten.
 • Meer symmetrische borsten.
 • Zeer aantrekkelijke prijzen.
 • Behandeling in geaccrediteerde ziekenhuizen.
 • Een natuurlijk resultaat.
 • Volledige verzekeringsdekking voor wat betreft de operatie.
 • Betrokken nazorg: ook na de behandeling houden blijven we in contact.

De kosten van Borstvergroting in Turkije

In het Verenigd Koninkrijk en in Europa kost borstvergroting tussen de € 3.000 en € 8.000. Dit zijn alleen nog maar de kosten voor de behandeling en de implantaten. Voor zowel de consulten als de nazorg worden vaak extra kosten in rekening gebracht, oplopend van € 500 tot € 1.000 of zelf meer.

De kosten van borstvergroting in Turkije beginnen bij € 2.175. Dit is inclusief consulten, de operatie en het borstimplantaat. Ook is er de mogelijkheid om een voordelig all-in pakket te nemen, waarin onder meer verblijf en vervoer zijn opgenomen.

De gunstige prijzen voor borstvergroting in Turkije ten opzichte van de Europese landen, wordt met name veroorzaakt het verschil in arbeidskosten en de chirurgische tarieven. Door de betaalbaarheid is de vraag naar cosmetische borstvergroting groot, waardoor de plastisch chirurgen veel vaker dan hun Europese collega’s deze operatie uitvoeren. Zij hebben daardoor meer ervaring en de beste resultaten.

Borstvergroting Turkije Voor Na

Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen

Borstvergroting in Turkije

All-inclusive pakketten; inclusief operatiekosten, meertalige patiënthost, transfers en accommodatie

Veelgestelde Vragen​

De operatie duurt gewoonlijk zo’n 2 a 3 uur.

De operatie wordt uitgevoerd onder volledige narcose, u zult dus geen pijn voelen tijdens de operatie.

Ja. Hoeveel dagen hangt een beetje af van het soort werk dat u doet. Als uw werk geen fysieke inspanning met zich meebrengt zou u in principe al na een paar dagen weer aan de slag kunnen; als u wel fysiek inspannend werk verricht moet u zeker 2 tot 4 weken niet gaan werken.

Ja, dat kunt u. De borstvergroting door middel van het inbrengen van een implantaat, brengt hierin zowel voor kind als moeder geen verandering.

In regel blijft de gevoeligheid van de tepels onveranderd. In sommige gevallen wordt de gevoeligheid groter, in andere iets minder. Het komt bijna nooit voor dat de gevoeligheid totaal verdwijnt.

Ja, recent medisch onderzoek laat zien dat silicone borstimplantaten veilig zijn en geen effect heeft op het normaal functioneren van het lichaam.

Neem hierover contact op met MCAN Health voor een gratis en vrijblijvend consult. Wij bieden de beste borstvergrotingsoperaties tegen de scherpste prijzen.

Ja, alle chirurgen van MCAN Health hebben zeer veel ervaring met het uitvoeren vaneen borstoperatie en hebben een uitstekende, vaak internationale opleiding aam top universiteiten gevold en staan in het veld als uitstekend bekend.

Alle chirurgen spreken uitstekend Engels, een taal waarin zij bovendien een groot deel van hun opleiding hebben genoten.

MCAN Health gebruikt de implantaten van Mentor ®.

Geaccrediteerd bedrijf

Borstvergroting in Turkije

All-inclusive pakketten; inclusief operatiekosten, meertalige patiënthost, transfers en accommodatie