Kosten Fue Haartransplantatie In Turkije

Wij bieden patiënten een eersteklas service-ervaring en behandeling door gekwalificeerde artsen en internationaal erkende ziekenhuizen in
Istanbul, Turkije.

Kosten Fue Haartransplantatie Turkije

De prijs voor een haartransplantatie hangt van een groot aantal zaken af: de ervaring van het medische team, de arbeidskosten, de gebruikte technologie, het aantal haarfollikels dat nodig is voor om de kaal worden plek te bedekken, de subsidies die overheid verstrekt, het garantiepercentage op succes, de nazorg service, de aanvullende voordelen die in het transplantatiepakket zijn opgenomen, om de belangrijkste te noemen.

Elke patiënt krijgt een uniek behandelplan, gerelateerd aan de hoeveelheid haarverlies, de haarstructuur, het type hoofdhuid op de kale delen, de leeftijd, de mogelijkheden van het donorgebied en de haarlijnvoorkeur.

Turkije is wereldwijd het land met de beste reputatie in haartransplantatie. Door de grote aantallen haartransplantaties die elke maand worden verricht beschikt het de medische staff over een onvergelijkbaar grote ervaring ten opzichte van andere landen. Overheidssubsidies stimuleren bovendien het medisch toerisme. Zo worden succesvolle resultaten verkregen tegen betaalbare kosten.

GRATIS CONSULTATIE

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

NL Flag +31

Door het formulier te verzenden, gaat u akkoord met ons privacybeleid.

Über Uns

MCAN Health, gevestigd in Istanbul-Turkije, biedt al haar patiënten een kwalitatief hoogwaardige FUE-haartransplantatie (FUE, Follicular Unit Extraction) tegen zeer scherpe prijzen. De prijzen voor een haartransplantatie bij MCAN Health worden niet bepaald door het aantal grafts of haarstrengen. Het behandelplan geeft aan dat de chirurg het maximale aantal grafts die noodzakelijk zijn voor de patiënt zal aanbrengen in één sessie. En het maximum aantal grafts worden bepaald aan de hand van het oppervlak aan kale hoofdhuid dat bedekt moet worden, de structuur van het haar en het aantal grafts dat bij het donorgebied kan worden weggehaald zonder het schade toe te brengen. Daardoor kan het zijn dat de ene patiënt  5000 grafts (ongeveer 12.500 haarstrengen) in één sessie getransplanteerd kan krijgen, waar een andere patiënt 3.500 grafts kan krijgen ( ongeveer 8.750 haarstrengen). Het resultaat kan dan toch nog hetzelfde effect opleveren, bijvoorbeeld als de kwaliteit van de haarfollikels beter is.

De kosten van een Haartransplantatie pakket bij MCAN Health, zijn inclusief de accommodatie, transfers van en naar het vliegveld, medicatie voor de nazorg (antibiotica, pijnstillers) en speciale shampoo en lotions die noodzakelijk zijn voor de eerste 10 dagen na de haartransplantatie.

Als after care krijgen alle internationale patiënten van de MCAN Health specialist periodiek een follow-up. De eerste na 15 dagen, de volgende na 3 maanden, dan na 6 maanden en tenslotte na 10 maanden. De patiënt wordt gebeld door de specialist die de voortgang van de behandeling medisch volgt en adviseert over het genezingsproces.