Borstlift in Turkije

MCAN Health geregistreerd in Londen, het Verenigd Koninkrijk en in Istanbul, Turkije, biedt patiënten eersteklas borstlift behandeling en service-ervaring.

We weten hoe slappe of asymmetrische borsten het zelfvertrouwen van vrouwen kunnen beïnvloeden. Daarom zijn wij hier om u te ondersteunen bij het laten uitvoeren van een betaalbare borstlift operatie door gekwalificeerde artsen in internationaal erkende ziekenhuizen in Istanbul, Turkije.

“MCAN Health heeft tot nu toe de beste borstlift behandeling service geboden aan meer dan 3000 tevreden patiënten.”

Borstlift Turkije

Elk jaar kiezen wereldwijd bijna achthonderdduizend vrouwen er voor een borstlift operatie te ondergaan, om borsten opnieuw vorm te geven. Een borstlift operatie is één van de meest populaire oplossingen bij borsten die teveel hangen. Geïnteresseerd? Volg dan – geheel vrijblijvend – de volgende stappen:

1. Verzoek om een gratis consult door het formulier in te vullen en te verzenden

2. Wij nemen dan binnen 1 uur contact met je op

3. Je ontvangt (gratis) een persoonlijk behandel plan en een offerte

GRATIS CONSULTATIE

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

NL Flag +31

Door het formulier te verzenden, gaat u akkoord met ons privacybeleid.

Waarom een borstlift met MCAN Health?

Zorgvuldig geselecteerde en regelmatig geëvalueerde chirurgen.

MCAN Health werkt alleen samen met de meest gekwalificeerde en ervaren plastisch chirurgen en evalueert maandelijks op basis van de resultaten van het patiënttevredenheidsonderzoek en complicatie rantsoen. MCAN Health blijft samenwerken met de chirurgen wiens prestaties naar ieders tevredenheid zijn.

Ter ondersteuning van patiënten in het hotel

De Engels- en Duitssprekende interne verpleegkundige van MCAN Health bezoekt u in het ziekenhuis en in uw hotel tijdens uw verblijf om uw verband te verwisselen, uw vitale functies te controleren, om de afvoeren te verwijderen, u te helpen bij het douchen, etc. MCAN Health is er trots op de enige medische reisorganisatie te zijn in de branche die deze service aanbiedt.

Nationale en internationale zorg accreditatie

MCAN Health is geaccrediteerd door het Turkse ministerie van Volksgezondheid en is er trots op de enige echte medische reisorganisatie in Turkije te zijn met een internationale accreditatie voor gezondheidszorg, TEMOS International GmbH. Deze accreditatie wordt alleen verleend aan zorgbedrijven met uitzonderlijke patiëntenzorg.

Nazorg ondersteuning

MCAN Health biedt nazorg ondersteuning terwijl de patiënten in Turkije zijn en ook na hun terugkeer in het thuisland. MCAN Health biedt ook nazorg ondersteuning in het Verenigd Koninkrijk.

Borstvergroting in Turkije

All-inclusive pakketten; inclusief operatiekosten, meertalige patiënthost, transfers en accommodatie

Wat is een Borstlift?

Een borstlift operatie, ook wel bekend onder de naam mastopexie, is een operatie om de borst te herstellen en om de borsten minder te hangen, door ze meer stevigheid te geven. Mastopexie houdt in dat er stukje de huid  en borstweefsel aan de onderkant van de borst wordt weggenomen en de tepel op de goede plek wordt gezet.

De stevigheid van de borsten is genetisch bepaald. Maar bijvoorbeeld de geboorte van een kind of het geven van borstvoeding kunnen van invloed zijn op de stevigheid, waardoor de borsten meer kunnen gaan hangen. Borsten bestaan uit klieren en vetweefsel. Daarom gaan ze hangen bij dramatisch en plotseling  gewichtsverlies. Ook ouderdom en zwaartekracht eisen hun tol.

Met hangende borsten ervaren we onszelf vaak ouder dan we in werkelijkheid zijn. Het veroorzaakt een negatief zelfbeeld en gaat ten koste van het zelfvertrouwen en zelfbeeld. Dat kan zover gaan dat we depressieve klachten ontwikkelen. Een borstlift operatie (mastopexie) geeft je kans de stevigheid van je borsten weer terug te krijgen, er weer jonger uit te zien en je een goed gevoel te geven.

Hoe wordt een Borstlift operatie Uitgevoerd?

Borstlift chirurgie wordt gewoonlijk gedaan door middel van kleine insnijdingen (incisies) om zo het overtollige vetweefsel te kunnen verwijderen, het omliggende weefsel strakker te maken en zo de vorm van de borst te herstellen. Een borstlift operatie kan goed worden gecombineerd met een borstvergrotingsoperatie.

Een borstlift chirurgie wordt uitgevoerd in 3 stappen:

1. Incisie

In de eerste stap worden de incisies gemaakt. De meest voorkomende technieken daarbij zijn:

Donut of Benelli borstlift: De incisie wordt rondom de tepel gemaakt

Ankermethode: De incisie wordt rond de tepelhof gemaakt, zowel verticaal, van de tepel naar de borstplooi, als horizontaal, in de borstplooi.

L-methode (Lollipop): De incisie wordt gemaakt rond de tepelhof en verticaal van de tepelhof naar de borstplooi.

De chirurg stelt een behandelmethode voor op basis van wat voor jou de beste resultaat zal opleveren, gelet op de maat en de vorm van je borsten, de elasticiteit van de huid en de mate waarin de borsten zijn gaan hangen.

2. Liften en vormgeven

Na de maken van een incisie wordt het onder de huid liggende weefsel gelift en opnieuw in de juiste vorm gebracht en wordt de overtollige huid onder de borst verwijderd om zo de stevigheid van de borst te verbeteren. De tepels worden op de juiste plek gezet en soms wordt de grootte van de tepelhof aangepast om een goede balans te krijgen met de nieuwe vorm van je borst.

3. Sluiten van de incisies

De incisies worden dichtgemaakt met huidlijm of met chirurgische tape. Hoewel de lijnen van de incisies blijvend zijn, vervagen ze na verloop van tijd af en kunnen zelfs helemaal verdwijnen.

Als u ook de maat van uw borsten wilt verbeteren, kunt u een gecombineerde operatie ondergaan van Borstlift en borstvergroting.

Wanneer heb je baat bij een borstlift in Turkije?

Vrouwen bij wie de borsten te veel hangen klagen (er) vaak over:

 • Dat ze geen topje kunnen dragen zonder BH.
 • Dat hun keuze voor kleding beperkt is.
 • Een laag zelfvertrouwen.
 • Zich minder vrouwelijk te voelen en minder aantrekkelijk.
 • Zich ouder te voelen.

Je bent de juiste kandidaat voor een borstlift als je:

 • Een boost wil geven aan je zelfvertrouwen.
 • Je aantrekkelijker wil voelen.
 • De stevigheid in je borsten terug wilt krijgen.
 • Je jonger wil voelen.
 • Meer keuze wil hebben bij wat je aan wil trekken.
 • Weer een topje wil dragen zonder BH.
 • Met zelfvertrouwen de bikini’s draagt die je mooi vindt.

Hoeveel kost een borstlift operatie in Turkije?

In het Verenigd Koninkrijk en in Europa kost borstlift tussen de € 6.000 en € 9.000. Dit zijn alleen nog maar de kosten voor de medische behandeling. Voor zowel de consulten als de nazorg worden extra kosten in rekening gebracht. Borstlift prijzen in Turkije zijn bijna de helft van de prijs in het Verenigd Koninkrijk en Europa

De kosten van borstlift in Turkije beginnen bij € 2.300. Dit is inclusief consulten, de operatie en de nazorg. Ook is er de mogelijkheid om een voordelig all-in pakket te nemen, met daarin onder meer de kosten voor  het verblijf en het vervoer.

In veel landen zijn de kosten van een borstlift hoog. Daarom kiezen zo veel vrouwen voor een behandeling in een veel goedkoper buitenland. Maar natuurlijk blijft ook dan de kwaliteit van zorg het aller belangrijkst. Turkije beschikt over alle technologische knowhow die een dergelijke ingreep verlangt en beschikt ook over hooggekwalificeerde chirurgen, die zich kunnen meten met de Europese normen. Door de lagere loonkosten is zijn de kosten van de operatie echter veel gunstiger. Vrouwen die verzekerd willen zijn van hoogwaardige medische zorg tegen betaalbare prijzen kiezen daarom vaak voor Turkije voor hun borstlift operatie.

Waarom is MCAN Health de beste keus voor een borstlift in Turkije?

MCAN Health biedt een unieke service voor zijn patiënten die is geaccrediteerd door de internationale gezondheidsautoriteiten. MCAN Health beschouwt elke patiënt als een familielid en verleent dienovereenkomstig service. MCAN Health is er trots op het enige medische reisbedrijf in Turkije te zijn dat een in-house verpleegkundige dienst aanbiedt. De verpleegkundige van MCAN Health zal u bezoeken tijdens uw ziekenhuis- en hotelverblijf, en 24/7 ondersteuning bieden voor al uw behoeften. U voelt zich dus nooit alleen wanneer u hier in Turkije bent.

MCAN Health biedt u borstlift in Turkije:

 • Gekwalificeerde en zeer ervaren plastisch chirurgen
 • Borstlift operaties met de nieuwste technologie
 • Verpleegkundigen Bezoek in het hotel en 24/7 verpleegkundige ondersteuning
 • Betaalbare all-inclusive behandeling pakketten voor borstlift
 • Parmantig en symmetrische borsten
 • Volledige verzekering voor de behandeling
 • Ondersteuning nazorg in zowel Turkije als het Verenigd Koninkrijk

Borstlift Turkije Voor Na

Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen

Borstvergroting in Turkije

All-inclusive pakketten; inclusief operatiekosten, meertalige patiënthost, transfers en accommodatie

Veel Gestelde Vragen

Het doel van een borstlift (ook wel boob lift genoemd) is om de borsten weer stevig te maken door de vorm van de borst herstellen. Na de borstlift operatie zie je er meteen een stuk jonger uit en kan je – net als vroeger – weer topjes dragen zonder BH eronder.

De borstlift operatie wordt uitgevoerd onder volledige verdoving. Je voelt van de operatie zelf, met andere woorden, niets. Het kan zijn dat je na de operatie de eerste dagen een lichte pijn ervaart. (Na de mastopexie, 1 á 2 dagen).

Dat is afhankelijk van wat voor werk je doet. Maar in de meeste gevallen is dat binnen 2 tot 4 weken na de borstlift operatie.

Ja! De natuurlijke look is nu juist waar de cosmetisch chirurgen van MCAN Health gespecialiseerd in zijn.

Het doel van een borstlift operatie is om borsten die te veel zijn gaan hangen strakker en steviger te maken. Het doel van een borstvergroting is de omvang van de borsten te vergroten. Maar, de operaties kunnen wel tegelijkertijd worden gedaan, als je zowel steviger als grotere borsten wil.

Littekens bij een borstlift verdwijnen nooit helemaal. Ze vervagen wel, waardoor de zichtbaarheid veel minder wordt na verloop van tijd.

Ja. Het resultaat is gewoonlijk blijvend. Wel is het zo dat als je veel gewicht verliest, bijvoorbeeld door af te vallen, of juist een toename, bijvoorbeeld tijdens de zwangerschap, dit effect heeft op je borsten.

Borstvergroting in Turkije

All-inclusive pakketten; inclusief operatiekosten, meertalige patiënthost, transfers en accommodatie