Buikwandcorrectie in Turkije

Wij bieden patiënten een eersteklas service-ervaring en behandeling door gekwalificeerde artsen en internationaal erkende ziekenhuizen in Istanbul, Turkije.

Zit je niet graag aan het strand of bij het zwembad? Heb je het idee dat iedereen dan naar je buik zit te staren? MCAN Health helpt je graag.  Onderga een buikwandoperatie in Turkije en stap weer zelfverzekerd het strand op. Met een strakke buik. In zwembroek of bikini!

Een buikwandcorrecte (abdominoplastie) is een cosmetische operatie om u weer een platte buik te geven. Het is geen middel om af te vallen. Daar zijn andere methoden voor.

Er zijn vele oorzaken die de stevigheid van de huid en de vorm van de buik doen veranderen in de loop der jaren. Afname van de elasticiteit van de huid van de buikwand, als gevolg van een of meerdere zwangerschappen, of door de lichaamsbouw, wat de oorzaken ook zijn, de meeste vrouwen en mannen voelen zich er zeer ongelukkig onder. Ten opzichte van hun partner, in de zomermaanden en tijdens vakantie op het strand, met lichte kleding. Soms ook geeft het lichamelijke klachten, zoals rugpijnen. Een buikwandcorrectie kan dan een effectieve permanente oplossing zijn.

Elk jaar ondergaat een groot aantal mannen en vrouwen een buikwandcorrectie. Omdat de private gezondheidszorg in Turkije op een zeer hoog niveau staat en bovendien zeer betaalbaar is, kiezen steeds meer mensen voor een cosmetische operatie in één van de internationaal gecertificeerde luxe-ziekenhuizen Turkije.

Waarom is MCAN Health uw beste keus?

MCAN Health werkt met de beste artsen en ziekenhuizen in Turkije. Alle ziekenhuizen waarmee MCAN Health samenwerkt zijn geaccrediteerd en hebben een grote ervaring in de behandeling van patiënten uit Europese landen. De artsen spreken allen vloeiend Engels. De service in Turkije is al spreekwoordelijk, maar daarin gaat MCAN Health nog een stap verder: wij regelen werkelijk alles voor u en staan u bij waar dat maar nodig is. En niet alleen voor of tijdens de operatie, maar ook daarna, als u allang weer thuis bent, houden wij contact met u op om te vragen hoe het met u gaat.

GRATIS CONSULTATIE

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

NL Flag +31

Door het formulier te verzenden, gaat u akkoord met ons privacybeleid.

MCAN Health biedt u:

  • behandeling volgens de laatste technologische inzichten
  • zeer aantrekkelijke prijzen
  • behandeling in geaccrediteerde ziekenhuizen
  • een natuurlijk resultaat
  • betrokken nazorg: ook na de behandeling houden met u contact
  • volledige verzekeringsdekking voor wat betreft de operatie