Borstverkleining in Turkije

MCAN Health, geregistreerd in zowel Londen, Verenigd Koninkrijk en in Istanbul, Turkije. MCAN Health biedt patiënten een eersteklas behandeling en service voor borstverkleining.

We weten dat voor sommige vrouwen grotere borsten een probleem kunnen zijn. Ongewenste grote borsten kunnen resulteren in sommige gezondheidsproblemen, zoals constante rugpijn en een laag zelfvertrouwen. Daarom zijn we hier ter ondersteuning met een betaalbare borstverkleining door gekwalificeerde artsen bij internationaal erkende ziekenhuizen in Istanbul,
Turkije.

“MCAN Health heeft tot nu toe de beste behandeling voor borstverkleining geboden aan meer dan 3000 tevreden patiënten.

Borstverkleining Turkije

Moe van de last van te zware borsten? MCAN Health is er om je daar vanaf te helpen, in Turkije. De omvang van je borsten kan spectaculair worden verminderd, je zal er jonger uit zien en geen last meer hebben van bijvoorbeeld rugpijnen. Je hoeft slechts de volgende stappen te nemen:

1. Verzoek om een gratis consult

2. Wij nemen binnen 1 uur contact met je op

3. Je ontvangt (gratis) een persoonlijk behandel plan en een offerte

GRATIS CONSULTATIE

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

NL Flag +31

Door het formulier te verzenden, gaat u akkoord met ons privacybeleid.

Waarom een borstverkleining met Mcan Health?

Zorgvuldig geselecteerde en regelmatig geëvalueerde chirurgen.

MCAN Health werkt alleen samen met de meest gekwalificeerde en ervaren plastisch chirurgen en evalueert maandelijks op basis van de resultaten van het patiënttevredenheidsonderzoek en complicatie rantsoen. MCAN Health blijft samenwerken met de chirurgen wiens prestaties naar ieders tevredenheid zijn.

Ter ondersteuning van patiënten in het hotel

De Engels- en Duitssprekende interne verpleegkundige van MCAN Health bezoekt u in het ziekenhuis en in uw hotel tijdens uw verblijf om uw verband te verwisselen, uw vitale functies te controleren, om de afvoeren te verwijderen, u te helpen bij het douchen, etc. MCAN Health is er trots op de enige medische reisorganisatie te zijn in de branche die deze service aanbiedt.

Nationale en internationale zorg accreditatie

MCAN Health is geaccrediteerd door het Turkse ministerie van Volksgezondheid en is er trots op de enige echte medische reisorganisatie in Turkije te zijn met een internationale accreditatie voor gezondheidszorg, TEMOS International GmbH. Deze accreditatie wordt alleen verleend aan zorgbedrijven met uitzonderlijke patiëntenzorg.

Nazorg ondersteuning

MCAN Health biedt nazorg ondersteuning terwijl de patiënten in Turkije zijn en ook na hun terugkeer in het thuisland. MCAN Health biedt ook nazorg ondersteuning in het Verenigd Koninkrijk.

Borstverkleining in Turkey

All-inclusive pakketten; inclusief operatiekosten, meertalige patiënthost, transfers en accommodatie

Wat is Borstverkleining?

Borstverkleining, ook wel mammoplastiek genoemd, is een plastisch chirurgische operatie om de grootte van de borsten (het volume en het gewicht) te verminderen.   De maat van de borst verschilt van vrouw tot vrouw en kent een grote variëteit. Deze wordt bepaald door de genetische structuur, door hormonen en door het gewicht van de vrouw. Een disproportioneel grote borst kan zowel lichamelijke als psychische problemen veroorzaken. Grote en hangende borsten kunnen  chronische rugpijn of nekpijn tot gevolg hebben, voor een verkeerde lichaamshouding zorgen, huidirritatie veroorzaken of overmatig zweten en ook emotionele problemen met zich meebrengen, zoals een laag zelfbeeld ontwikkelen en je ongelukkig voelen over hoe je borsten er uit zien.

Borstverkleining biedt een oplossing voor vrouwen die zich ongemakkelijk en ongelukkig voelen met de grootte van hun borsten, door ze te liften en kleiner te maken. Vrouwen nemen een borstverkleining om zich gemakkelijk te kunnen bewegen, om hu uiterlijk te verbeteren en om hun gevoel van eigenwaarde een boost te geven en zich vrouwelijker te voelen.

Jaarlijks ondergaan bijna 700.000 vrouwen een borstverkleiningsoperatie. Wereldwijd is borstverkleining één van de meest gevraagde cosmetische operaties.

Bostverkleining voor Mannen: Gynaecomastie in Turkey

Borstverkleining of gynaecomastie, is ook geschikt voor mannen die te grote borsten hebben.  Obesitas, genetische structuur, disbalans van de hormonen, te veel alcohol drinken, een leveraandoening of -kanker, in korte tijd zeer veel gewicht verliezen zonder daarbij te sporten, het kunnen allemaal oorzaken zijn van het ontstaan van gynaecomastie. Met een borstverkleiningsoperatie wordt de borst weer platter gemaakt en het gevoel van ongemak dat borstvorming bij mannen veroorzaakt weggenomen.

Bij een borstverkleining bij mannen wordt gebruik gemaakt van dezelfde technieken. Daarnaast is ook liposuctie een mogelijkheid. De specifieke situatie van de patient bepaalt voor welk behandelplan zal worden gekozen.

Hoe wordt een Borstverkleining Uitgevoerd?

Borstverkleining wordt gewoonlijk gedaan door kleine insnijdingen of incisies te maken in de borst, waarna het overtollige vetweefsel en overtollige huid worden verwijderd, om de borst de juiste  vorm en grootte te geven, in balans met de lichaamsvormen.

Een borstverkleiningsoperatie kent 3 fases:

1. Insnijding of incisie

Er zijn verschillende mogelijkheden om een incisie te maken bij borstverkleining. De 3 meest toegepaste technieken zijn:

  • Anker (Omgekeerde T reductie): Deze techniek houdt in dat vanaf de tepelhof een incisie in de vorm van een anker wordt gemaakt, verticaal naar beneden en vervolgens naar beide kanten horizontaal in de borstplooi.
  • Rond de tepelhof: Een incisie ronde de tepelhof.
  • Sleutelgat: Met deze techniek wordt een incisie gemaakt ronde de tepelhof en verticaal naar beneden tot aan de borstplooi..

De chirurg stelt een behandelmethode voor op basis van wat voor jou de beste resultaat zal opleveren, gelet op de maat en de vorm van je borsten en jouw persoonlijke wensen.

2. Herpositioneren van de tepels en het weefsel verwijderen

Na het plaatsen van de incisies worden de tepels op hun nieuwe plek gepositioneerd. (De bloedtoevoer en het zenuwsysteem blijven vanzelfsprekend intact en verbonden met de tepels.) Het overtollige vetweefsel en huid worden verwijderd.

3. Sluiten van de incisies

De incisies worden naar elkaar toegetrokken om zo de juiste vorm en grootte van de borst te creëren. De hechtingen worden relatief diep in het borstweefsel aangebracht. Op die wijze wordt de vorm steviger vastgehouden. De incisies worden dichtgemaakt met huidlijm of met chirurgische tape. Hoewel de lijnen van de incisies blijvend zijn, vervagen ze na verloop van tijd af en kunnen zelfs helemaal verdwijnen.

Waarom is MCAN Health het beste in Borstverkleining in Turkije?

MCAN Health geeft prioriteit aan het welzijn en de tevredenheid van de patiënt. Borstverkleining met MCAN Health betekent behandeling van de hoogste kwaliteit tegen betaalbare kosten en het ervaren van uitzonderlijke patiëntenzorg die is geaccrediteerd door de internationale gezondheidszorg autoriteiten.

MCAN Health biedt u borstverkleining in Turkije:

  • Gekwalificeerde en zeer ervaren plastisch chirurgen
  • Borstverkleining met de nieuwste technologie
  • Verpleegkundige Bezoek aan het hotel en 24/7 verpleegkundige ondersteuning
  • Betaalbare allesomvattende behandeling pakketten voor borstverkleining
  • Borsten grootte en vorm die u wenst
  • Volledige verzekering voor de behandeling
  • Ondersteuning nazorg in zowel Turkije als het Verenigde Koninkrijk

Kosten Borstverkleining Turkije

In het Verenigd Koninkrijk (VK) en in Europa kost borstverkleining tussen de € 7.000 en € 9.000. Dit zijn alleen nog maar de kosten voor de medische behandeling. Voor zowel de consulten als de nazorg worden extra kosten in rekening gebracht. Gemiddeld zijn de behandelingskosten voor een borstverkleining in Turkije de helft van de prijzen in het Verenigde Koninkrijk en Europa.

De kosten van borstlift in Turkije beginnen bij € 2.400. Dit is inclusief consulten, mammoplastiek en de nazorg. Ook is er de mogelijkheid om een voordelig all-in pakket te nemen, met daarin onder meer de kosten voor  het verblijf en het vervoer.

In veel landen zijn de operatiekosten hoog, evenals de ziekenhuiskosten. Turkije kent bovendien veel lagere loonkosten. Vandaar dat het verschil in prijs tussen Nederland en Turkije zo groot kan zijn en dat zoveel vrouwen ervoor kiezen de operatie in Turkije te ondergaan. Het gevolg is dat chirurgen in Turkije veel meer operaties verrichten en daardoor veel meer ervaring hebben met dit soort plastisch chirurgische ingrepen. Want natuurlijk blijft de kwaliteit van zorg het allerbelangrijkst. De chirurgen van MCAN Health beschikken over alle technologische knowhow die een dergelijke ingreep verlangt en leveren fantastische resultaten.

Borstverkleining in Turkey

All-inclusive pakketten; inclusief operatiekosten, meertalige patiënthost, transfers en accommodatie

Borstverkleining Turkije Voor Na

Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen

Geaccrediteerd bedrijf

Veel Gestelde Vragen

Dat bepaal je helemaal zelf. Een borstverkleining kan altijd, voor of na de zwangerschap.

Je kan een borstverkleining ondergaan als je ouder bent dan 18.

Ja. MCAN Health verzorgt borstverkleiningsoperaties uitgevoerd door zeer kundige en ervaren cosmetisch chirurgen, in ziekenhuizen en klinieken die werken volgens de nieuwste technologieën en zijn uitgerust met de modernste apparatuur. Bovendien is borstverkleining via MCAN Health in Turkije zeer kosteneffectief.

Littekens bij een borstverkleining verdwijnen nooit helemaal. Ze vervagen wel, waardoor de zichtbaarheid veel minder wordt na verloop van tijd.

Dat is afhankelijk van wat voor werk je doet. Maar in de meeste gevallen is dat binnen 2 tot 4 weken na de borstverkleiningsoperatie.

Je slaapt tijdens de operatie want je bent onder volledige narcose. Om de pijn na de operatie zo klein mogelijk te houden krijg je medicatie voorgeschreven door de arts.

Ja. Als mannen last hebben van vergrote borsten of gynaecomastie, is een borstverkleiningsoperatie via MCAN Health mogelijk.

Ja. Het doel van borstverkleining is het ongemak dat vrouwen ervaren ten gevolge van te grote borsten weg te nemen. Het doel van een borstverkleining is om de grootte en vorm van de borst in goede verhouding te krijgen met het lichaam.

Borstverkleining in Turkey

All-inclusive pakketten; inclusief operatiekosten, meertalige patiënthost, transfers en accommodatie