Waarom kiezen voor MCAN Health?

Nationaal en internationaal geaccrediteerd

Een pionier en gerenommeerde medisch reisbedrijf met nationale en Internationale accreditaties. MCAN Health is geaccrediteerd door TEMOS International GmbH samen met het Turkse Ministerie van Volksgezondheid.

Zorgvuldig gekozen, gekwalificeerde en ervaren chirurgen

MCAN Health kiest gecontracteerde chirurgen op basis van kwalificaties en ervaring. Bovendien stelt MCAN Health criteria vast met de hulp van een onafhankelijke medische commissie om de prestaties van de gecontracteerde chirurgen te meten, zoals de consultatie tijd met de patiënt, de complicatie-ratio, de tevredenheid van het operatieresultaat. Op basis van deze criteria evalueert MCAN Health maandelijks en om de zes maanden elke gecontracteerde chirurg.

MCAN-verpleegkundige ter ondersteuning van patiënten in het hotel

De Engels- en Duitssprekende interne verpleegster van MCAN Health zal u bezoeken in het ziekenhuis en tijdens uw verblijf in uw hotel om uw verband te verwisselen, om vitale functies te controleren ( bloeddruk, temperatuur, polsslag), om drains te verwijderen, om u te helpen bij het douchen, bij het omkleden, begeleiden bij het gebruik van medicijnen, om u nazorginstructies uit te leggen en te ondersteunen bij alle andere behoeften. De verpleegkundige is 24/7 beschikbaar voor de behoeften van de patiënten. MCAN Health is er trots op het enige medische reisbedrijf in de branche te zijn dat deze service aanbiedt.

Meertalige Mcan begeleiders

Engels, Duits, Spaans, Nederlands, Frans en Perzisch sprekende begeleiders die de patiënten van het begin tot het einde van hun medische reis ondersteunen. De patiënten van MCAN Health ervaren geen taalbarrière en genieten van vlotte communicatie wanneer ze hier in Turkije zijn.

Patiëntgerichte aanpak

Prioriteit geven aan het welzijn en de tevredenheid van patiënten staat centraal in het werk van MCAN Health. Daarom meet MCAN Health regelmatig de tevredenheid van patiënten via Net Promoter Score (NPS) -enquêtes.

Tevredenheidsgarantie en verzekering

Hoewel complicaties of ontevredenheid zeer zelden voorkomen, biedt MCAN Health haar patiënten indien nodig een revisieoperatie. MCAN Health vraagt namens de patiënten de mening van twee onafhankelijke plastisch chirurgen en krijgt van hen een second opinion. Afgezien hiervan stelt MCAN Health een medische reisverzekering voor om patiënten gemoedsrust te bieden.

Beste prijsgarantie

MCAN Health garandeert dat de patiënten de beste prijzen krijgen aangeboden. Vindt u ergens anders dezelfde behandeling tegen een lagere prijs, dan matchen wij de prijs direct en geven u een overnachting gratis.

All-inclusive pakketten

MCAN Health biedt all-inclusive pakketten aan om alles voor haar patiënten te vergemakkelijken. De patiënten hoeven zich dus geen zorgen te maken over ‘andere details’. All-inclusive pakketten zijn inclusief accommodatie in 4- of 5-sterrenhotels, luchthaventransfers met hybride-elektrische auto’s, meertalige begeleiders, consultatie, check-ups en medicatie.

Gratis consult en behandelplan

MCAN Health brengt geen kosten in rekening voor het consult of behandelplan.

Een internationaal medisch reisbedrijf met wereldwijde aanwezigheid

Naast het hoofdkantoor in Istanbul, heeft MCAN Health kantoren in Londen en Madrid. Het doel is om dichter bij de patiënten te zijn ​​en hen beter te ondersteunen tijdens hun reis.

Op Artifical Intelligence gebaseerde virtuele consultatie

MCAN Health heeft samengewerkt met Dr Ethos, een op Artificial Intelligence (kunstmatige intelligentie) gebaseerd virtueel consultatie platform. MCAN Health is er trots op een gebruiksvriendelijke en efficiënte 24/7 virtuele consultatie-ervaring te bieden door te voldoen aan GDPR Data Security. Patiënten kunnen binnen enkele minuten een behandelplan opvragen, een video-consult bij de arts boeken en via de intelligente chat antwoorden krijgen op de vragen over hun behandeling.

Zorg voor het milieu

MCAN Health geeft om ons milieu. Om het milieu te beschermen maakt MCAN Health gebruik van elektrische auto’s. De patiënten van MCAN Health laten dus geen ecologische voetafdruk achter terwijl ze van het vliegveld naar het hotel en ziekenhuis worden overgebracht, vice versa.

İets betekenen voor de gemeenschap

MCAN Health biedt financiële steun aan Turkse geneeskundestudenten voor hun stage in het buitenland. De patiënten van MCAN Health dragen dus bij aan deze zaak wanneer ze voor MCAN Health kiezen.

Nationale en Internationale prijzen

MCAN Health werd door Mood Magazine bekroond als de beste medische reisorganisatie van Turkije. MCAN Health is door het Turkse Ministerie van Handel geclassificeerd als een van de 500 grootste service-exporteurs. MCAN Health ontvangt internationaal sinds 2017, de beste Customer Service Award van een Britse zoekmachine.

Holistische schoonheidservaring

Sinds 2019 worden alle haartransplantatie procedures van MCAN Health uitgevoerd in een luxe M.CAN-polikliniek. Alle patiënten van MCAN Health kunnen profiteren van speciale prijzen voor alle esthetısche- en schoonheid procedures van M.CAN Polyclinic, van Gesichts Injektion tot fillers en huidverzorging.