Porseleinen Facings in Turkije

We offer patients a top-notch service experience and treatment by qualified doctors and internationally accredited hospitals in Istanbul, Turkey.

Er zijn twee soorten facings, de porseleinen facing, die uit een dun laagje porselein bestaat, en de composiet facing. Er zijn twee redenen om facings op de tanden aan te brengen: om het oppervlak van de tand te beschermen of om de uitstraling van de tand te verbeteren. De facing voor het verbeteren van de vorm, kleur of het aanzicht van de tand wordt in het algemeen gemaakt van porselein. Er zijn ook composiet facings die goedkoper zijn dan de porseleinen facings maar niet van dezelfde kwaliteit zijn als de porseleinen facings. De porseleinen facing is duurzamer, vlekbestendiger, en natuurlijker dan de composiet facing. Porseleinen facings zijn de perfecte keuze voor de behandeling van ongelijke, gebroken, beschadigde of vlekkerige of verkleurde tanden en kiezen.

Facings voor tanden in Turkije

Niet iedereen heeft een regelmatig en glanzend gebit. Dat is geen probleem meer dank zij het bestaan van tandfacings. Elk jaar komen mannen en vrouwen uit diverse landen naar Turkije om porseleinen facings te laten aanbrengen. De facings worden aangebracht door hoog getalenteerde tandheelkundigen met gebruik van de nieuwste technologie van gerenommeerde klinieken op wereldniveau.

Waarom is MCAN de beste op het gebied van tandfacings in Turkije?

De tandheelkundigen van MCAN Health zijn wereldwijd bekend. Zij zijn gespecialiseerd op het gebied van tandfacings. Als u kiest voor een hoge kwaliteit en een lage prijs dan kiest u voor MCAN Health in Turkije.

MCAN Health biedt u:

 • duurzaam en natuurlijk ogende porseleinen facings
 • een tandfacings behandeling met de meest moderne technologie
 • tandheelkundigen van naam met een jarenlange ervaring met tandfacings
 • volle tevredenheid

GRATIS CONSULTATIE

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

NL Flag +31

Door het formulier te verzenden, gaat u akkoord met ons privacybeleid.

Wat u Moet Weten over Tandfacings

Wat is Tandfacing?

Facings zijn dunne laagjes die om cosmetische redenen worden aangebracht om een afwijking te corrigeren en te verbeteren en om de tanden witter te maken en voor het hele aanzicht van de tanden. Tandfacings hebben voor velen dezelfde functie als kunstnagels. De facing bedekt het oppervlak van de tand en verbergt en corrigeert ongewenste aspecten van de tanden. Er zijn twee soorten facings: Porseleinfacings en composietfacings. De porseleinfacing is duurder maar ook duurzamer met een natuurlijke uitstraling terwijl de composietfacing goedkoper maar beperkter houdbaar is U bent een perfecte kandidaat voor porseleinfacings als u zich ongemakkelijk voelt vanwege:

 • een gebroken tand of gebroken tanden
 • een ongelijke tandstructuur
 • verkleurde tanden
 • ruimte tussen de tanden
 • gevlekte tanden

Hoe worden Tandfacings Aangebracht?

Hoe lang duurt het aanbrengen van de facings: Het aanbrengen van de facings van tanden gebeurt in twee fasen. De eerste afspraak wordt gebruikt voor de voorbereiding en de tweede afspraak is voor het aanbrengen van de facings. Beide afspraken duren ongeveer 2-3 uur per afspraak.

Interne of externe patiënt: extern

Anesthesie: Plaatselijke verdoving

Bij de eerste afspraak zal de MCAN Health tandarts uw gebit onderzoeken en met u bespreken wat u van de porseleinfacings kunt verwachten. Samen met de tandarts zult u besluiten nemen over de grootte, vorm en kleur van uw tanden. Om uw tanden gereed te maken voor het aanbrengen van de facings zal de tandarts iets van het glazuur van uw tanden afschaven. De MCAN Health tandarts zal dan een afdruk van  uw tanden maken. U kunt een voorlopige facing krijgen tot de definitieve facing wordt aangebracht.

Bij de tweede afspraak zal de MCAN Health tandarts wanneer bij u een voorlopige facing is aangebracht, deze verwijderen. De nieuwe facings zullen dan op uw tanden worden aangebracht. Voordat deze facings vast worden gezet, krijgt u de tijd om vast te stellen op u tevreden bent met de vorm, grootte en kleur van de facings. De veranderingen die u wenst zullen door uw MCAN Health tandarts in Turkije worden aangebracht. Na uw goedkeuring  reinigt de tandarts uw gebit zorgvuldig met en speciale oplossing. Daarna worden de porselein facings geplaatst en met een speciale lijm aan uw tanden vastgemaakt. De nieuwe facings zullen onder een speciale lamp worden belicht om te zien dat de facings vast aan uw tanden zijn gehecht. Tenslotte worden uw nieuwe tanden schoongemaakt en gepoetst.

Instructies vooraf

De tandfacings operatie is een eenvoudige en veilige operatie. U hoeft niet veel te doen voor u de operatie ondergaat. Mondhygiëne en schone tanden zijn belangrijk voor de tandarts. Het is ook noodzakelijk om de tandarts over uw gezondheidstoestand in te lichten.

Instructies voor na de Operatie

 • om de duurzaamheid van de facings te verbeteren is het nodig dat u extra aandacht geeft aan de hygiëne van uw tanden
 • de eerste dagen na de operatie moet u heel voorzichtig met uw tanden zijn
 • poets uw tanden heel voorzichtig gedurende de eerste dagen na uw operatie
 • vermijd hard voedsel en kleverige kauwgom en zuurtjes voor een paar dagen
 • vermijd alles wat uw tanden overbelast, bijvoorbeeld het openen van een flesje

Resultaten van Porseleinen Facings

U kunt de resultaten vinden of ons voor/na galerij: Resultaten van proseleinen facings hier

Voordelen van de Porseleinen facings in Turkije van MCAN Health

 • beter uitziende tanden
 • verbeterde tandkleur
 • verbeterde vorm van de tanden
 • de vrijheid om ongehinderd te lachen

Frequently Asked Questions

MCAN Health tandarts geeft de voorkeur aan porseleinen facings die duurzamer zijn en natuurlijker en die vlekbestendiger zijn dan de composiet

Ja. Het verbeteren van de aanblik van tanden is één van de belangrijkste redenen voor het nemen van tandfacings. Tandfacings zijn vergelijkbaar met kunstnagels. U kunt de kleur, grootte en vorm van de tandfacings kiezen die uw eigen tanden zullen bedekken en die vervormingen of verkleuringen zullen verbergen.

Nee. MCAN HEALTH tandartsen in Turkije geven u sterke en duurzame porseleinfacings van de beste kwaliteit. Uw kauwvermogen wordt niet aangetast door de facings. Het kauwvermogen kan zelfs verbeteren als u facings hebt die de spleten tussen de tanden opvullen.

MCAN Health geeft tandfacings van hoge kwaliteit  dank zij de geavanceerde technologie die wij gebruiken. De duurzaamheid van uw facings hangt ook van u af en de zorg die u aan de facings geeft. Als u ze goed verzorgd dan zullen ze lang meegaan.

Uw MCAN Health tandarts zal u adviseren na het aanbrengen van de facings.