Haar Graft Calculator

Wij bieden patiënten een eersteklas service-ervaring en behandeling door gekwalificeerde artsen en internationaal erkende ziekenhuizen in
Istanbul, Turkije.

GRATIS CONSULTATIE

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

NL Flag +31

Door het formulier te verzenden, gaat u akkoord met ons privacybeleid.

Gebruiksaanwijzing voor de Graft Calculator

Haar Graft Calculator van Mcan Health

Graft Calculator van MCAN Health is een zeer nuttig hulpmiddel voor alle haartransplantatiekandidaten. Met onze graftcalculator kunt u een idee krijgen over hoeveel grafts en haartjes nodig zijn om uw terugwijkende en kalende gebieden op uw hoofdhuid te bedekken.

Belangrijke herinnering

Graft Calculator geeft u een ruw idee. Het aantal transplantaten wisselt van persoon tot persoon, omdat het haartype en de hoofdgrootte van ieder persoon verschillend is. Om een precies idee te krijgen, moet een ervaren haartransplantatiechirurg uw toestand evalueren. Vul het formulier in en ontvang een gratis consult door een echte arts.

MCAN Health haartransplantatie prijs is gebaseerd op een sessie maar niet op het aantal transplantaten. Per sessie wordt het maximale aantal transplantaten dat nodig is voor uw terugwijkende en kalende delen geoogst en geïmplanteerd, rekening houdend met de beschikbaarheid van uw donorgebied. Toch is de graftcalculator een goed uitgangspunt om te begrijpen hoeveel grafts en haren u nodig hebt.