IVF IN TURKIJE

Wij bieden patiënten een eersteklas service-ervaring en behandeling door gekwalificeerde artsen en internationaal erkende ziekenhuizen in
Istanbul, Turkije.

In-vitro fertilisatie in Turkije

Met betaalbare kosten en hoge succespercentages staat MCAN Health klaar om u te ondersteunen bij de belangrijkste beslissing in uw leven als koppel! Uit de nieuwste statistische gegevens blijkt dat er meer dan 8 miljoen baby’s geboren zijn uit de IVF-methode sinds de eerste IVF-baby in 1978. ivf behandeling wordt nu al 50 jaar toegepast en de technologie en succespercentage nemen toe.

Nu in-vitro fertilisatie wijdverspreid is en wordt beschouwd als een stabiele procedure met nauwkeurige verwachtingen en resultaten, zijn er veel aanbieders die wereldwijd kunnen kiezen. Er zijn nu meer opties in bepaalde landen en ivf behandeling in Turkije neemt elk jaar toe.

GRATIS CONSULTATIE

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

🇳🇱+31

Door het formulier te verzenden, gaat u akkoord met ons privacybeleid.

Wat is in-vitro fertilisatie?

Geclassificeerd als Assisted Reproduction Technology (ART) ivf behandeling is de procedure die werkt met zowel vrouwelijke en mannelijk bijdrage. Kortom, het is een proces waarbij de eieren uit de eierstokken van het vrouw wordt verwijderd en het sperma van de man wordt genomen. Vervolgens worden eieren en sperma gecombineerd in een laboratoriumomgeving.

Vitro betekent “glas”, dus het wordt glas bemesting genoemd omdat de combinatie van de eieren en het sperma in een laboratoriumkweekschotel wordt gedaan. in-vitro fertilisatie is in het buitenland een wijdverspreide keuze onder het paar dat een baby wil hebben.

Wie kan in-vitrofertilisatie hebben?

Onvruchtbaarheid kan om verschillende redenen worden veroorzaakt, als u last heeft van:

  • Beschadigd, geblokkeerde of verwijderde eileiders
  • Laag aantal zaadcellen of beweeglijkheid van het sperma
  • Moederbloemen, afwijkingen in de ovulatieperiode of endometriose
  • Premature ovarieel falen
  • Vruchtbaarheid met onbekende redenen

IVF in Turkije met MCAN Health

All-inclusive pakketten; inclusief operatiekosten, meertalige patiënthost, transfers en accommodatie

Bevruchting

Bevruchting is de allereerste stap van de zwangerschap. Het is een proces dat de combinatie van het ei met het sperma vereist. Bemesting zal naar verwachting plaatsvinden tussen 18-20 uur nadat het sperma in het ei komt.

Als bevruchting wordt uitgevoerd zoals verwacht, moeten twee pronuclei in het ei worden gevonden. Deze twee pronuclei dragen de genetische informatie van het paar, namelijk zowel mannelijke als vrouwelijke chromosomen. Na een paar uur worden de twee pronuclei gecombineerd en worden ze een enkele die bij de baby hoort.

De oorzaken van onvruchtbaarheid

Onvruchtbaarheid duidt op een probleem in het bemestingsproces. Over het algemeen kan onvruchtbaarheid worden vastgesteld als het paar een baby probeert te krijgen, maar niet binnen een jaar in de bevruchtingsfase kan komen. Voor vrouwen ouder dan 35 jaar neemt de tijdspannen voor een verwachte bevruchting echter af tot zes maanden. Nadat de periode overeenkomstig is bekeken, kan het paar ivf behandeling als een oplossing voor bemesting beschouwen.

Hoewel algemeen wordt verwacht dat vrouwen bevruchting veroorzaken, is dat helemaal niet zo. Zowel mannelijke als vrouwelijke partijen van een paar kunnen de specifieke situaties hebben die bevruchting kunnen voorkomen. Volgens statistische gegevens kan 30% van de man 30% vrouw de reden zijn van onvruchtbaarheid.

De overige 40% wordt weer in tweeën gesplitst; de eerste 20% geeft de situaties aan waarin zowel man als vrouw de reden kan zijn. De laatste 20% zijn de situaties die niet kunnen worden gediagnosticeerd en ze worden geclassificeerd als “onverklaarbare onvruchtbaarheid”.

De oorzaak van onvruchtbaarheid moet worden uitgelegd voor beide geslachten:

Oorzaken van vrouwelijke onvruchtbaarheid

Ovulatie stoornissen zijn de meest voorkomende oorzaken van vrouwelijke onvruchtbaarheid. Ovulatie is de maandelijkse routine van een vrouwelijk lichaam. Tijdens de eisprong wordt eerst het ei gerijpt en vervolgens vrijgegeven en teruggeplaatst in de eileider, waar het ei klaar is om door het sperma te worden bevrucht.

De meest voorkomende ovulatiestoornis wordt Polycystic Ovary Syndrome (PCOS) genoemd. Het is een hormonale aandoening die onregelmatige menstruatie en problematische bevruchting veroorzaakt.

Problemen met de eileiders kunnen een andere oorzaak zijn voor vrouwelijke onvruchtbaarheid. Beschadigd of geblokkeerde eileiders werken mogelijk niet door een infectie of endometriose.

Abnormale vorming van de baarmoeder is ook een andere factor die bevruchting kan voorkomen. Het is gerelateerd aan de fysieke vorm en de vorming van de baarmoeder.

Oorzaken van mannelijke vruchtbaarheid

Spermafwijking en functiestoornis kan worden beschouwd als de meest voorkomende oorzaak van mannelijke onvruchtbaarheid. De afwijkingen kunnen het gevolg zijn van genetische factoren, gezondheidsproblemen (d.i. diabetes of infecties) en varicocele (vergroting in testikeladers).

Falen in de zaadlevering is een andere factor die verband houdt met de kwaliteit van het sperma. Opnieuw kunnen genetische factoren, voortijdige ejaculatie of beschadiging van de testikels de oorzaak zijn van falen in de zaadcelafgifte.

Omgevingsfactoren zijn externe factoren die elke vorm van bevruchting kunnen verminderen of annuleren. Roken, alcohol en bepaalde medicijnen zoals overmatig gebruik van antibiotica kunnen mannelijke onvruchtbaarheid veroorzaken.

IVF in Turkije met MCAN Health

All-inclusive pakketten; inclusief operatiekosten, meertalige patiënthost, transfers en accommodatie

Stadia van IVF (in-vitro fertilisatie)

Stadia van IVF in Turkije kunnen worden beschreven in 5-stadia:

1. Aankomst in Istanboel en eerste consultatie

Nadat je bent aangekomen in Istanboel, word je door je persoonlijke transfer van de luchthaven naar je hotel gebracht. U kunt rusten tot de eerste consultatietijd of -dag. Wanneer de dag eindelijk komt, wordt u opnieuw opgehaald bij uw hotel en gebracht naar het ziekenhuis met een MCAN Health Customer Experience Specialist die uw taal spreekt. Met ons ervaren team zult u comfortabel en zonder zorgen zijn.

De eerste stap om een diagnose te stellen van het probleem dat bevruchting voorkomt, zodat de noodzakelijke medicatie kan worden bepaald. Als een stichting die van invloed is op uw behandelplan voor IVF in Turkije, is deze stap van cruciaal belang. Het bepalen van de juiste medicatie voor elk paar is de belangrijkste factor die verband houdt met het succespercentage bij een IVF-behandeling.

Te evalueren factoren: eerdere behandelingen, eerdere ervaringen met betrekking tot zwangerschap, eerdere medische testen en analyse. Na het verzamelen van alle informatie, zal de arts uw behandeling plannen. Degenen die in aanmerking komen voor de behandeling kunnen beginnen op de 2e of 3e dag van de menstruatie.

2. Ovariële stimulatie

De tweede fase richt zich op het stimuleren van de eieren. Nadat het medicijn is bepaald, neemt de moeder verschillende medicijnen om meerdere eieren op te halen. Nadat de stimulatie van de eierstokken actief is, wordt er verwacht dat er meer dan één ei is om het succespercentage van de bevruchting te verhogen.

Meerdere eieren betekenen meerdere embryo’s. Meervoudig embryo biedt ons de mogelijkheid om het beste embryo te onderzoeken, te bepalen en te selecteren dat in uw in-vitro fertilisatie wordt gebruikt.

3. Egg Retrieval (Egg Collection)

Na de ovariële stimulatie zijn de eieren binnen 34-36 uur klaar voor verzameling. Het proces is meestal gemaakt onder lokale anesthesie (algemene anesthesie is ook beschikbaar) en duurt slechts 15-20 minuten.

Tijdens de fase van het ophalen van eieren zal de vruchtbaarheidsspecialist een zeer technologisch echografieapparaat gebruiken om te zien hoeveel eieren geschikt zijn om te worden opgehaald. Het gemiddelde aantal eieren dat naar verwachting wordt opgehaald, ligt tussen de 8 en 15.

De eieren worden genomen met behulp van een naald en echografie helpt de vruchtbaarheidsexpert ook om de naald door de eierstokken te leiden. Deze fase is ook erg belangrijk en een ervaren vruchtbaarheidsspecialist kan een groot verschil maken, omdat het persoonlijke vaardigheden vereist en om het maximale aantal eieren te verzamelen.

Als de moeder wordt verdoofd, zal het niet als ongemak worden ervaren. Nadat de operatie voorbij is, heeft u misschien een rust van 30 minuten nodig om de effecten van anesthesie te verwijderen. Na de rust kunt u gemakkelijk terugkeren naar uw dagelijks leven.

In de tussentijd wordt het sperma van de vader ingenomen. Als de vader geen zaadcellen heeft, kan de Micro TESE-methode worden gebruikt. Het is een microchirurgische operatie die sperma uit de testikels haalt.

4. Bevruchting

Zodra de eieren en het sperma zijn verzameld, begint de bemestingsfase. De eieren moeten zo snel mogelijk worden bevrucht om de embryo’s te hebben. Deze fase vereist niet dat moeder of vader daar aanwezig is. Het wordt gedaan in de laboratoriumomgeving.

5. Embryo-overdracht

In het laatste deel van uw IVF in Turkije, wordt het beste embryo door uw arts geselecteerd en naar de baarmoeder overgebracht.

Embryo is eenvoudiger dan de fase Ei-ophaling. Als een pap-uitstrijkje, duurt het 5-10 minuten zonder ongemak en zonder anesthesie.Het embryo wordt in een katheter geplaatst, een buisje dat voor overdracht wordt gebruikt. Deze fase moet door een expert worden uitgevoerd, omdat het verstoren van het embryo het succes kan verminderen.

Nadat de overdracht is voltooid, kunt u zonder beperkingen terugkeren naar uw dagelijks leven.

IVF in Turkije met MCAN Health

All-inclusive pakketten; inclusief operatiekosten, meertalige patiënthost, transfers en accommodatie

Garantie en Medische Reisverzekering

MCAN health werkt met de meest vermaarde en ervaren plastisch chirurgen. Ons doel is 100% tevredenheid met uw plastische chirurgische behandeling en u een perfecte ervaring te geven in Istanbul, Turkije. Nadat je weer naar huis bent gegaan, houden we contact met je om nauwlettend en regelmatig het herstelproces te kunnen volgen. Elke medische behandeling heeft een risico op complicaties. Hoe klein de kans ook is, correctieve behandelingen door onze chirurgen zijn bij MCAN Health kosteloos voor haar klanten. Onze overeenkomst met Global Protective Solutions en Medical Travel Shield geeft bovendien extra bescherming op je de medische reis en tegen alle risico op complicatie. Met MCAN Health bent u in veilige handen.