Sedef Celbis

Speciality: Haartransplantatie

Sedef Celbis heeft 11 jaar ervaring met verschillende haartransplantatiemethoden en heeft bijna 10.000 operaties uitgevoerd. Ze studeerde af aan de Zeynep Kamil Medische School en volgde haar vakgebied als tricholoog.

Na haar afstuderen werkte ze als tricholoog in Boğaziçi Medical Center en Memorial Hospital. In korte tijd is ze, als gevolg van haar succesvolle operaties, gepromoveerd tot leider van het trichologieteam in verschillende ziekenhuizen, zoals: Kadıoğlu Hospital, Avrasya Hospital en Medicalpark Hospitals, de meest populaire en succesvolle ziekenhuizen in Turkije.

Sedef Celbis heeft haar team met groot succes en tevredenheid geleid en heeft een groot aantal patiënten over de hele wereld geëxploiteerd. Ze is ervaren met verschillende haartypen en hoofdhuid. Dat is de reden waarom zij zeer nauwkeurig is in haar analyse voor elke patiënt en bekend staat om haar volkomen natuurlijke resultaten bij haartransplantatie. MCAN Health is trots op een contract met Sedef Celbis en verwacht nog meer succes met alle haartransplantaties.

Locatie: İstanbul

Chirurgische ervaring: 9 jaar

Ervaringsgebied: haartransplantatie met FUT, FUE, DHI, percutane en saffiertechniek

Aantal chirurgische ingrepen: 10.000

Talen: Engels, Turks

Behandelde nationaliteiten: Brits, Duits, Spaans, Nederlands, Amerikaans, Arabisch en Turks

Voor En Na: Haartransplantatie